ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Σπέισι: Πέντε χρόνια μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης επιστρέφει ως πρωταγωνιστής

Κέβιν Σπέισι: Πέντε χρόνια μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης επιστρέφει ως πρωταγωνιστής
ΑP Photo

Πόσο καιρό παίρνει τελικά στο Χόλιγουντ για να ξεχάσει ένα τεράστιο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης; Στην περίπτωση του Κέβιν Σπέισι, μόλις πέντε.

Τόσα έχουν περάσει από τότε που ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για πολλαπλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανήλικων αγοριών με συνέπεια να αντικατασταθεί από τον Κρίστοφερ Πλάμερ στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου» και να εκδιωχθεί από την πολύ επιτυχημένη σειρά του Netflix «House of Cards».

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Σπέισι στη μεγάλη οθόνη ήταν το 2018 στην ταινία «Billionaire’s Boys Club», μια ταινία η οποία είχε γυριστεί πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο και κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά.

Τώρα ανακοινώθηκε ότι ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος μετά από το σκάνδαλο θα είναι στην ταινία «1242 – Gateway to the West».

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Πίτερ Σους, θα αρχίσει γυρίσματα τον Οκτώβριο στην Ουγγαρία και τη Μογγολία και μιλά για την ιστορία του Μπάτου Χαν, εγγονού του Τζένκινς Χαν. Το 1242, σύμφωνα με το σενάριο, ο Χαν συναντιέται με έναν βαθιά πνευματικό άνδρα (το ρόλο του οποίου θα ερμηνεύσει ο Σπέισι) και έρχεται αντιμέτωπος με ένα κάστρο στην Ουγγαρία που σταματά την εισβολή του στην Ευρώπη και τελικά προκαλεί την πτώση του. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν και οι Έρικ Ρόμπερτς, Κριστόφ Λαμπέρ και Τέρενς Σταμπ.

Ο Σπέισι δεν καταδικάστηκε ποτέ για κάποια από τις κατηγορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ