ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέισον Μομόα: Ζήτησε συγγνώμη για τις φωτογραφίες που τράβηξε μέσα στην Καπέλα Σιστίνα

Τζέισον Μομόα: Ζήτησε συγγνώμη για τις φωτογραφίες που τράβηξε μέσα στην Καπέλα Σιστίνα

Με ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος φαίνεται γυμνόστηθος μετά τη γυμναστική του, ο Τζέισον Μομόα ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του για τις φωτογραφίες που τράβηξε μέσα στην Καπέλα Σιστίνα του Βατικανού.

Ο Μομόα βρίσκεται στη Ρώμη για τα γυρίσματα της ταινίας «Fast X», της 10ης ταινίας της σειράς «Fast & Furious».

Πριν από λίγες μέρες ανέβασε στο Instagram κάποιες σέλφι του μπροστά από τα έργα του Μιχαήλ Άγγελου τα οποία κοσμουν το παρεκκλήσιο. Στη λεζάντα έγραψε «Σ' αγαπώ Ιταλία. Ένας πολύ όμορφος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου απολαμβάνοντας τη Ρώμη».

Το πρόβλημα είναι ότι οι φωτογραφίες απαγορεύονται μέσα στην Καπέλα Σιστίνα, προκειμένου να προστατευθούν οι τοιχογραφίες και τα έργα Τέχνης. Και αυτό ισχύει ακόμη κι αν είσαι σταρ του Χόλιγουντ.

Οι ακόλουθοι του Μομόα έσπευσαν να του το επισημάνουν, κάποιοι με πολύ θυμωμένο τρόπο. Ο ηθοπoιός αποφάσισε να απολογηθεί και το έκανε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, ανεβάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται γυμνόστηθος να σηκώνει βάρη και την ίδια στιγμή να λέει ότι λυπάται για τις φωτογραφίες, αλλά «οι άνθρωποι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μου και δεν φαντάστηκα ότι θα προσέβαλα την κουλτούρα κάποιων».

Ο Μομόα πρόσθεσε ότι έκανε μια «γενναία δωρεά» στην εκκλησία, άρα «πλήρωσε για να έχει μια ιδιωτική στιγμή».

Η ανάρτηση με το Βατικανό έχει περίπου 400 χιλιάδες θεάσεις, ενώ εκείνη με την ημίγυμνη απολογία, περίπου 3,5 εκατομμύρια.

Είναι θέμα αξιολόγησης των αξιοθεάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ