ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέι Μασκ: Η μαμά του Ίλον γίνεται το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο σε εξώφυλλο του Sports Illustrated

Μέι Μασκ: Η μαμά του Ίλον γίνεται το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο σε εξώφυλλο του Sports Illustrated
Ben Watts/Sports Illustrated via CNNi

Την ώρα που ο γιος της, ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ είναι πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο για τα δικά του θέματα, η μαμά του, η Μέι Μασκ, παλιό μοντέλο, στα 74 της χρόνια γίνεται η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που κοσμεί με μαγιό το εξώφυλλο του περίφημου περιοδικού Sports Illustrated.

Η Μασκ είναι μια από τις τέσσερις διάσημες γυναίκες που επέλεξε το περιοδικό για τα εξώφυλλα του 2022, μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν, την τραγουδίστρια Κιάρα και την επιχειρηματία Γιούμι Νου.

«Αν έλεγα ότι θα γινόμουν μοντέλο για μαγιό στο Sports Illustrated, οι άνθρωποι θα με πήγαιναν στο ψυχιατρείο», είπε η ίδια σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό. «Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να δείξω στους ανθρώπους ότι και στα 70 τους οι γυναίκες είναι υπέροχες», συμπλήρωσε.

Η Μασκ φωτογραφήθηκε από τον Γιού Τσάι στη Μπελίζ, με διάφορα μαγιό. «Στα 74 της, η Μέι εργάζεται ακόμη για να εμπνεύσει», αναφέρει το περιοδικό σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει: «Προσπαθούμε να σπάσουμε τα στερεότυπα και οι τέσσερις γυναίκες που επιλέξαμε φέτος κάνουν ακριβώς το ίδιο».

«Στα χρόνια που βρίσκεται στον πλανήτη έχει πάρει δύο πτυχία στη διατροφολογία, έχει κερδίσει βραβεία στο ίδιο πεδίο, έχει πάρει μέρος σε αμέτρητες επιδείξεις μόδας, έχει φωτογραφηθεί άπειρες φορές και έχει πάρει μέροις σε ένα βίντεο της Μπιγιονσέ. Είναι μια ασταμάτητη δύναμη και είναι η πιο ατρπόμητη γυναίκα που γνωρίζω», έγραψε η Τόσκα Μασκ, κόρη της Μέι και αδελφή του Ίλον.

«Ο οκόσμος μπορεί να βάζει ταμπέλες στις γυναίκες, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει πώς βλέπουν εκείνες τους εαυτούς τους», καταλήγει η ανακοίνωση του περιοδικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ