ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες 2022: Η ώρα της Ναόμι Κάμπελ

Κάννες 2022: Η ώρα της Ναόμι Κάμπελ
ΑP Photo

Από το κόκκινο χαλί των Καννών πέρασαν και φέτος οι σπουδαιότερες και ωραιότερες γυναίκες ηθοποιοί. Αρκούσε μια εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ, όμως, για να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλα: Να κλέψει την παράσταση.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Ναόμι κουβεντιάζεται για τις εμφανίσεις της στις Κάννες, αλλά κάθε φoρά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Η Ναόμι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα μιας ταινίας με την οποία δεν είχε καμία σχέση: Το «Decision to Leave» του Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Park Chan-wook.

@ΑP Photo

@ΑP Photo

Φυσικά φόρεσε Valentino couture, ένα μαύρο βραδινό φόρεμα με φτερά από πάνω ως κάτω. Το πάνω μέρος του φορέματος αποτελούνταν από δύο φαρδιές τιράντες που έκλειναν με δύο λευκά φιογκάκια στο πάνω μέρος και τίποτε άλλο. Τολμηρή αλλά κομψή: Ένας σπάνιος συνδυασμός, που η Ναόμι ξέρει να πετυχαίνει θαυμάσια.

Το αποκαλυπτικό φόρεμα ήταν η δεύτερη εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ με Valentino, από την άφιξή της στις Κάννες. Το Σαββατοκύριακο, που γιόρτασε και τα 52α γενέθλιά της, εμφανίστηκε στο γκαλά του Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας για τις γυναίκες στον κινηματογράφο. Εκεί φόρεσε ένα κομμάτι του Pierpaolo Piccioli, το οποίο αποτελούνταν από ένα διάφανο ροζ φόρεμα, καλυμμένο με λουλούδια.

@ΑP Photo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ