ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» έσπασε τo ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix

Η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» έσπασε τo ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix
imdb

Μετά από τρία χρόνια αναμονής η τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things» επέστρεψε και έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix.

Το πρώτο μέρος της σεζόν, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του την Παρασκευή 27 Μαΐου, κατέρριψε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πρεμιέρα Σαββατοκύριακου για την πλατφόρμα, το οποίο πριν κατείχε η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton».

Σύμφωνα με το Nerflix η σειρά κατέγραψε 287 εκατομμύρια ώρες θέασης για την εβδομάδα 23 – 30 Μαΐου, κάτι που την έφερε την κατευθείαν στο Νο.1.

Η δεύτερη σεζόν του «Brigderton» είχε 193 εκατομμύρια ώρες θέασης το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρα της, το οποίο σημαίνει ότι οι ώρες του «Stranger Things» είναι σχεδόν 50% περισσότερες.

Αλλά και οι προηγούμενες σεζόν του «Stranger Things» κατάφεραν να μπουν στο Top 10 του Netflix εκείνη την εβδομάδα καθώς πολλοί ξαναείδαν όλες τις σεζόν έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν.

Έτσι, στην τρίτη θέση του Top 10 βρέθηκε η πρώτη σεζόν με 28 εκατομμύρια ώρες, στην τέταρτη θέση βρέθηκε η τρίτη σεζόν με 24.2 εκατομμύρια ώρες και στην πέμπτη θέση η δεύτερη σεζόν με 22.2 εκατομμύρια ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ