ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζόνι Ντεπ τρολάρει την δικαιοσύνη της Αυστραλίας καθώς ο Πόλεμος Κατά Των Τεριέ συνεχίζεται

Ο Τζόνι Ντεπ τρολάρει την δικαιοσύνη της Αυστραλίας καθώς ο Πόλεμος Κατά Των Τεριέ συνεχίζεται

Όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό πριν, όταν οι Τζόνι Ντεπ και η σύζυγος του Άμπερ Χερντ εμφανίστηκαν στο δικαστικό μέγαρο του Κουίνσλαντ για την εκδίκαση της υπόθεσης που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2015 και έχει μείνει στα δικαστικά χρονικά ως Πόλεμος Κατά Των Τεριέ. 

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας κατηγόρησε τον Ντεπ πως έφερε λαθραία τα δύο κατοικίδια του, σκυλιά ράτσας τεριέ, στη χώρα με το ιδιωτικό του τζετ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ακόμη μιας περιπέτειας των Πειρατών της Καραϊβικής.

Με την Αυστραλία να έχει ιδιαίτερα αυστηρούς κανονισμούς καραντίνας για την πρόληψη ασθενειών όπως η λύσσα, όποιος επιθυμεί να φέρει μέσα στη χώρα τα κατοικίδια του οφείλει να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας και καραντίνας τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την άφιξή του.

TERIE

Οι Ντεπ και Χερντ δεν είχαν φροντίσει κάτι τέτοιο και η ηθοποιός αντιμετώπιζε βαριές κατηγορίες για παράνομη εισαγωγή των δύο τεριέ της στην χώρα. Ο πρότερος έντιμος βίος της έγινε αφορμή για να απορριφθούν γλυτώνοντας την από φυλάκιση έως και 10 χρόνων.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για τους αξιωματούχους της Αυστραλίας που έκαναν κάτι που θυμίζει καθεστώτα απολυταρχικά, σαν αυτό που συντηρεί με απαγορεύσεις ο Κιμ Γιουνγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα.

Οι Ντεπ και Χερντ αναγκάστηκαν να απολογηθούν σε video και μιλάνε στην κάμερα σαν όμηροι. "Οι Αυστραλιανοί είναι υπέροχοι και θερμοί άνθρωποι. Εαν παραβιάσεις τους νόμους της χώρας θα σε ενημερώσουν γι' αυτό" λένε στη βιντεοσκοπημένη απολογία που είχε γίνει viral γιατί είναι περίπου απίστευτη.

Οι Ντεπ και Χερντ τότε ζητούσαν ειλικρινή (not) συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους. Σήμερα, όσοι παρευρίσκονται σε συνεντεύξεις τύπου του ηθοποιού απολαμβάνουν μια συνέχεια στον ακήρυχτο πόλεμο κατά των pet.

Σε εμφάνιση του στο Λονδίνο ο Τζόνι Ντεπ, με σοβαρότητα στο βλέμμα ζητάει συγγνώμη που δεν έφερε λαθραία τα σκυλιά του στη Βρετανία αλλά δεν έκανε κάτι τέτοιο "γιατί θα ήταν μια πολύ, ΠΟΛΥ, κακή πράξη".

O Τζόνι Ντεπ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να απολογείται για τα τεριέ του όπου βρεθεί. Απολαύστε τον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ