ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μάικλ Κίτον ξαναφοράει τη στολή του Batman - Σε δύο επερχόμενες ταινίες

Ο Μάικλ Κίτον ξαναφοράει τη στολή του Batman - Σε δύο επερχόμενες ταινίες
imdb

Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι ο Μάικλ Κίτον θα θα παίξει και πάλι το ρόλο του Batman στην επερχόμενη ταινία «The Flash» του Άντι Μουσιέτι. Φαίνεται όμως ότι αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα δούμε το Κίτον να ερμηνεύει το Σκοτεινό Ιππότη.

Οι πληροφορίες ήθελαν εδώ και καιρό τον ηθοποιό να πρωταγωνιστεί ως Μπρους Γουέιν και στην επερχόμενη ταινία «Batgirl» σε σκηνοθεσία των Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max.

Οι δυο σκηνοθέτες μιλώντας στο Insider, επιβεβαίωσαν την είδηση. «Μπορούμε να το ανακοινώσουμε; Φυσικά και μπορούμε! Ο αρχικός κινηματογραφικός Batman θα παίξει στην ταινία», είπαν.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Λέσλι Γκρέις στο ρόλο της Μπάρμπαρα Γκόρντον, της κόρης του Επιθεωρητή Τζιμ Γκόρντον (τον οποίο ερμηνεύει ο Τζ. Κ. Σίμονς) η οποία γίνεται Batgirl. Μαζί τους πρωταγωνιστούν και ο Μπρένταν Φρέιζερ στον ρόλο του κακού πυρομανή Firefly.

Μέχρι στιγμής η ταινία «Batgirl» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Ο Μάικλ Τζον Ντάγκλας, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Μάικλ Κίτον, έπαιξε το το ρόλο του Batman στις ταινίες Μπάτμαν και Ο Μπάτμαν επιστρέφει του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, το 1989 και το 1992 αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ