ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εurovision 2016: Ο Justin Timberlake στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού για το 2016

Εurovision 2016: Ο Justin Timberlake στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού για το 2016

Για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, η σκηνή θα παραδοθεί άνευ όρων σε έναν καλλιτέχνη που δεν διαγωνίζεται για καμία νίκη καθώς ήδη έχει κερδίσει πολλές (9 Grammys, 4 Emmys μοιάζουν αρκετά). Ο Justin Timberlake συνεχίζει την επίθεση του στην ποπ κουλτούρα και αυτή τη φορά κάνει όχημα του τη βραδιά της Eurovision.

Ο Justin Timberlake επιβεβαιώθηκε ότι θα τραγουδήσει live σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο του single στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που για τρίτη φορά διεξάγεται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, το Σάββατο 14 Μαίου.

"Είναι μια μεγάλη στιγμή και μια μεγάλη ευκαιρία, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ο Justin Timberlake θα εκτελέσει το νέο του τραγούδι με το συγκρότημά του στο σόου μας" δήλωσε ο Sven Stojanovic, παραγωγός του Eurovision Song Contest 2016.

"Επιπλέον έχει μια ειδική σημασία για εμάς καθώς το Can't Stop The Feeling είναι αποτέλεσμα δύο Σουηδών, των Max Martin και Shellback που σύνθεσαν και έκαναν παταγωγή στο κομμάτι μαζί με τον Justin Timberlake" συμπλήρωσε.

"Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου στην γιοτή του τραγουδιού! Είναι τιμή και έμπνευση για όλους μας" σχολίασε ο ο Martin Österdahl, εκτελεστικός παραγωγός του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2016.

Μα τι τρέχει με τον JT;

Είναι η νέα δουλειά μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας το τραγούδι που θα φέρει το καλοκαίρι του 2016 πιο κοντά; Ο Timberlake και οι υπόλοιποι διάσημοι που τον συνοδεύουν θέλουν να πιστεύουν πως ναι.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Ναι καθώς το "Can't Stop the Feeling" δεν είναι μόνο το νέο single του πατέρα και συζύγου πλέον JT αλλά και το τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στην ταινία κινουμένων σχεδίων Trolls (Eυχούληδες) όπου και συμμετέχει υποδυόμενος τον Branch.

Η ταινία, από τους δημιουργούς του Shrek, θα βγει στους κινηματογράφους το Νοέμβριο του 2016.

rFGXEd

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden και αναρίθμητοι άλλοι που εμφανίζονται στο video που έκανε το διαδίκτυο να λυγίσει.

Οι fans του JT περιμένουν από το 2013, όταν και ολοκλήρωσε την δουλειά του The 20/20 Experience για κάτι καινούργιο από τον καλλιτέχνη και εκείνος τους το έδωσε. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Justin Timberlake ετοιμάζει την νέα του δουλειά, όπως όλοι υπέθεσαν μετά από την ανάρτηση μιας φωτογραφίας του με τον "Happy" Pharrel ένα μήνα πριν.

Οι ευχές πραγματοποιήθηκαν.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ