ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Επεισοδιακός τρίτος γάμος για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Ο πρώτος σύζυγός της εισέβαλε στην τελετή

Επεισοδιακός τρίτος γάμος για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Ο πρώτος σύζυγός της εισέβαλε στην τελετή
Η Σπίαρς γνώρισε τον 28χρονο πέρσοναλ τρέινερ το 2016 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Slumber Party Instagram

Νύφη ντύθηκε για τρίτη φορά η γνωστή τραγουδίστρια και teen είδωλο των '90s Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία παντρεύτηκε τον Σαμ Ασγκάρι, επτά μήνες μετά την άρση του καθεστώτος κηδεμονίας που την εμπόδιζε από το να παντρευτεί και να κάνει παιδί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή για λίγους στο Λος Άντζελες, λίγες εβδομάδες μετά την αποβολή της 40χρονης τραγουδίστριας.

Ο αδελφός της, Μπράιαν, φαίνεται πως ήταν το μόνο στενό συγγενικό πρόσωπο της Σπίαρς που έχει λάβει πρόσκληση για τον γάμο ενώ οι γονείς και η αδερφή της φέρεται πως απουσίαζαν. Πηγή που μίλησε στο US Weekly τον Δεκέμβριο είχε επισημάνει πως «κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της δεν θα προσκληθούν στον γάμο».

Η Σπίαρς γνώρισε τον 28χρονο πέρσοναλ τρέινερ το 2016 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Slumber Party.

Το ζεύγος αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και λίγο αργότερα είχε γίνει γνωστή και η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας. Δυστυχώς, όμως, στη συνέχεια ανακοίνωσαν πως έχασαν το παιδί.

Το απρόοπτο με τον πρώην σύζυγό της

Ο γάμος σημαδεύτηκε ωστόσο από ένα απρόοπτο συμβάν, καθώς λίγο πριν το μυστήριο ο πρώτος σύζυγος της 40χρονης -με τον οποίο έμεινε παντρεμένη για περίπου 55 ώρες- επιχείρησε να εισβάλει απρόσκλητος στο μυστήριο.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ που παντρεύτηκε την Μπρίτνεϊ το 2004 και έμειναν παντρεμένοι λιγότερες από 55 ώρες, κατάφερε να μπει στην ιδιωτική περιοχή για λίγο, κάνοντας livestreaming την εισβολή του, προτού συλληφθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ