ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Άμπερ Χερντ «αγαπάει ακόμη τον Τζόνι» και ξέρει ότι «δεν είναι ένα συμπαθές θύμα»

Η Άμπερ Χερντ «αγαπάει ακόμη τον Τζόνι» και ξέρει ότι «δεν είναι ένα συμπαθές θύμα»
«Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί ​​του» είπε η Χερντ σε συνέντευξή της ΑΡ Photo

Η Άμπερ Χερντ φοβάται ότι ο Τζόνι Ντεπ μπορεί να της ξανακάνει μήνυση, αν και η ίδια παραδέχεται ότι τον αγαπάει ακόμη.

Αυτό αποκαλύφθηκε στο δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης της Χερντ στη Σαβάνα Γκάθρι του NBC News, την πρώτη της Χερντ μετά τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ της ίδιας και του Ντεπ. Η Γκάθρι ρώτησε την Χεντ αν έχει ακόμη αγάπη για τον Ντεπ κι εκείνη απάντησε «απόλυτα».

«Τον αγαπώ. Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά», είπε η Χερντ. «Και προσπάθησα όσο καλύτερα μπορούσα για να κάνω μια βαθιά διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει και δεν τα κατάφερα».

«Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί ​​του», πρόσθεσε.

«Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβεις ή μπορεί να είναι πραγματικά εύκολο να το καταλάβεις αν έχεις αγαπήσει κάποιον».

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που μεταδόθηκε την Τρίτη, η Χερντ είπε ότι πίστευε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία αυτής της δίκης παίχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και μίλησε για το βιτριόλι που της πέταξαν οι υποστηρικτές του Ντεπ.

H Γκάθρι έφερε την κουβέντα σε ένα μήνυμα στο οποίο ο Ντεπ υπόσχεται στην Χερντ ότι θα την «ταπεινώσει σε όλον τον κόσμο».

Η Χερντ απάντησε: «Δεν είμαι καλό θύμα, το καταλαβαίνω. Δεν είμαι ένα συμπαθές θύμα, δεν είμαι τέλειο θύμα. Αλλά όταν κατέθεσα ζήτησα από το δικαστήριο να με δει και να ακούσει τα δικά του λόγια».

Ο Ντεπ μήνυσε την Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι τον δυσφήμισε σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018 στο οποίο έγραψε για την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία, αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε εκείνον.

Εκείνη τον μήνυσε για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι για συκοφαντική δυσφήμιση, αν και οι ένορκοι επιδίκασαν μεγαλύτερη αποζημίωση στον Ντεπ.

Η Χερντ είπε στην Γκάθρι ότι «τότε θεώρησε δεδομένο το δικαίωμά της να μιλήσει» και τώρα «νιώθει νευρικότητα να μιλήσει ξανά».

«Κάθε βήμα που κάνω θα δώσει άλλη μια ευκαιρία για αυτού του είδους τη φίμωση», είπε η Χερντ απαντώντας στο αν είχε ανησυχίες ότι ο Ντεπ θα μπορούσε να της κάνει ξανά μήνυση στο μέλλον.

Amber Heard says she still loves Johnny Depp and knows she's not 'a perfect victim', Lisa Respers France, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ