ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Πιτ «αγαπιούνται ακομη», χρόνια μετά το χωρισμό τους

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Πιτ «αγαπιούνται ακομη», χρόνια μετά το χωρισμό τους
ΑΡ Photo/ΑΡ Photo

Μπορεί να διέλυσαν τον αρραβώνα τους πριν από δεκαετίες, όμως ο Μπραντ Πιτ και η Γκουίνεθ Πάλτροου αγαπιούνται ακόμη.

Το πρώην ζευγάρι είχε μια συνομιλία που δημοσιεύθηκε στο σάιτ της Πάλτροου, Goop. Για να τιμήσει την ημέρα του πατέρα, η Πάλτροου ανέφερε τον πατέρα της, το σκηνοθέτη Μπρους Πάλτροου, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2002: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που ήρθε, όταν ήμασταν αρραβωνιασμένοι και μου είπε "τώρα καταλαβαίνω αυτό που μου έλεγαν, ότι θα αποκτήσω ένα γιο. Αποκτώ ένα γιο και σ' ευχαριστώ". Πώς σε επηρέασε αυτό; Γιατί τον αγαπούσες παρότι εμείς οι δύο δεν παντρευτήκαμε τελικά ποτέ;», ρώτησε η Πάλτροου τον Πιτ.

«Ναι, εντάξει, όλα κάνουν νόημα επιτέλους, έτσι δεν είναι;», απάντησε ο Πιτ. «Ναι, σωστά», του είπε η Πάλτροου, η οποία συμπλήρωσε: «Επιτέλους, μετά από 20 χρόνια βρίσκω τον Μπραντ που ήθελα να παντρευτώ».

«Είναι υπέροχο να σε έχω φίλη. Και σε αγαπώ πολύ», είπε ο Πιτ. «Κι εγώ σε αγαπώ πάρα πολύ», απάντησε η Πάλτροου.

Οι δύο τους έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Se7en. Αρραβωνιάστηκαν το 1996 και χώρισαν μερικούς μήνες αργότερα. Αργότερα ο Πιτ παντρεύτηκε και χώρισε από την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον αλλά και την Αντζελίνα Τζολί, ενώ η Πάλτροου παντρεύτηκε και χώρισε από τον τραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν.

Gwyneth Paltrow and Brad Pitt still 'love' each other 25 years after their split, Lisa Respers France, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ