ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ έχει τελειώσει με τον Batman - Ή ίσως και όχι εντελώς

Ο Κρίστιαν Μπέιλ έχει τελειώσει με τον Batman - Ή ίσως και όχι εντελώς
AP Photo

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ετοιμάζεται να κάνει τo ντεμπούτο του στο σύμπαν της MC με το ρόλο του Γκορ του Σφαγέα των Θεών στην ταινία «Thor: Love and Thunder», αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος έχει παίξει σε μια υπερηρωική ταινία.

Λίγα χρόνια πριν τον είχαμε απολαύσει και στον ρόλο του Batman στην τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη» του Κρίστοφερ Νόλαν. Είναι, μάλιστα, ο ηθοποιός που θεωρείται ότι «έσωσε» τον υπερήρωα από την κινηματογραφική αφάνεια.

Θα ξαναφορούσε ποτέ ο ίδιος την στολή του Batman; Η Warner δεν του το έχει προτείνει καν. «'Οχι. Κανείς δεν μου το πρότεινε ποτέ. Περιστασιακά οι άνθρωποι μμε ρωτάνε και τους απαντώ ότι δεν έχω ιδέα, κανείς δεν μου είπε ποτέ τίποτα γι’ αυτό», είπε ο Μπέιλ στο ScreenRant.

Και πρόσθεσε: «Είχα μια συμφωνία με τον Κρις Νόλαν. Είπαμε ας κάνουμε τρεις ταινίες, αν είμαστε αρκετά τυχεροί να το κάνουμε. Και μετά ας φύγουμε. Ας μην μείνουμε πολύ. Στο μυαλό μου θα είχε σημασία αν ο Κρις Νόλαν έλεγε ότι έχει άλλη μια ιστορία να πει. Και αν ήθελε να πει αυτή την ιστορία μαζί μου, εγώ θα ήμουν μέσα».

Δύσκολο, συνεπώς, να ξαναδούμε τον Μπέιλ στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, καθώς ακόμα πιο δύσκολα ο Νόλαν θα επέστρεφε στις συγκεκριμένες ταινίες, ειδικά τώρα που έφυγε από το στούντιο της Warner, με τη νέα του ταινία «Oppenheimer» να γίνεται παραγωγή από την Universal.

Τo «Thor: Love and Thunder» και ο Κρίστιαν Μπέιλ έρχονται στις οθόνες μας στις 7 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ