ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η μάχη της τηλεθέασης στο Netflix: Το «Stranger Things» πλησιάζει το «Squid Game»

Η μάχη της τηλεθέασης στο Netflix: Το «Stranger Things» πλησιάζει το «Squid Game»
imdb

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη δίνεται για την κορυφή της τηλεθέασης όλων των εποχών στο Netflix, καθώς το «Stranger Things» ανεβαίνει και απειλεί την πρωτιά του «Squid Game».

Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν της σειράς «Stranger Things» την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του κατάφερε να ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια λεπτά τηλεθέασης, σπάζοντας το ρεκόρ.

Με την κυκλοφορία των δυο τελευταίων επεισοδίων της τέταρτης σεζόν, η σειρά έγινε η δεύτερη που κατάφερε να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ώρες τηλεθέασης σε 28 μόλις μέρες. Στην κορυφή βρίσκεται η πρώτη σεζόν του «Squid Game» με 1.65 δισ. ώρες τηλεθέασης.

Τα δυο τελευταία επεισόδια, τα οποία έχουν συνολική διάρκεια 235 λεπτά και κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 1η Ιουλίου, μπορεί να έριξαν το Netflix την στιγμή που βγήκαν online στην πλατφόρμα, αλλά πρόσθεσαν στην πλατφόρμα 301.28 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης μόλις σε τρεις μέρες.

Και οι προηγούμενες σεζόν της σειράς, όμως, συνεχίζουν ακάθεκτες. Για την εβδομάδα 27 Ιουνίου – 3 Ιουλίου η πρώτη σεζόν μέτρησε 34.47 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης, η δεύτερη 30.26 εκατομμύρια και η τρίτη 30.28 εκατομμύρια ώρες.

Αναμένοντας τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game», η μάχη για την κορυφή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σαφώς κερδισμένοι θα είναι οι τηλεθεατές, καθώς η επιτυχία «σπρώχνει» την πλατφόρμα να δημιουργήσει περισσότερο παρόμοιο περιεχόμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ