Ανοίγει τις πύλες του το σπίτι του Χάρι Πότερ (pics)
Η "Warner Bros Studio" ανοίγει τις πύλες στο σπίτι του Λονδίνου, όπου σηματοδοτήθηκε η αρχή της μαγικής ιστορίας.
Όλα ξεκίνησαν στην οδό Privet Drive αριθμό 4, όταν ο Χάγκριντ άφησε στα σκαλιά του σπιτιού των Ντούρσλει τον μικρό Χάρι.
Πλέον, από 27 Μαϊου έως 6 Ιουνίου οι θαυμαστές του μικρού μάγου μπορούν να επισκεφτούν το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Χάρι. Εκτός αυτού, μια έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες.
Μια έκρηξη από προσκλήσεις του Χόγουαρτς, ακριβώς όπως στην πρώτη ταινία (Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος).

Πηγή: Warner Bros
Βέβαια τα γράμματα δεν θα τα παραδώσουν κουκουβάγιες, όπως αναφέρει η Independent.

Πηγή: Warner Bros
Όπως αναφέρει η θεία Πετούνια: "Παίζεις σε μια μεγάλη ταινία και ασφαλώς περιμένεις να έχει πολλά ειδικά εφέ. Για την ακρίβεια, το εφέ με τα γράμματα είναι πολύ απλό. Υπήρχε ένας άντρας κρυμμένος στο τζάκι όπου με έναν καταπέλτη πέταξε όλα τα γράμματα στο σαλόνι".

Πηγή:Warner Bros
Αυτή η κίνηση έγινε από την εταιρεία παραγωγής καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από τη μέρα που βγήκε η πρώτη ταινία στη μεγάλη οθόνη.
Τραγωδία στο Άργος: 70χρονη παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο πεζό
10:54
«Λιώνει» η Ευρώπη: «Θόλος θερμότητας» φέρνει 41 βαθμούς τη νύχτα σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία
10:43
Δολοφονία 45χρονης στα Χανιά: «Δεν προκύπτει ερωτική σχέση» – Στο «μικροσκόπιο» το κινητό του δράστη
10:40
Ροντ Στιούαρτ: «Παραλίγο να λιποθυμήσω» – Tου χορήγησαν οξυγόνο επί σκηνής
10:35