ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παντρεύτηκαν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Παντρεύτηκαν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ
Το διάσημο ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα στις 16 Ιουλίου και αναφέρει τα ονόματά τους: Benjamin Geza Affleck and Jennifer Lynn Lopez AP Photo

Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ, με τον γάμο τους να αποτελεί παγκόσμιο γεγονός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ. 

Το διάσημο ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα στις 16 Ιουλίου και αναφέρει τα ονόματά τους: Benjamin Geza Affleck and Jennifer Lynn Lopez.

Άλλη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει ότι πραγματικά παντρεύτηκαν, όμως η άδεια είναι αυτή που αποδεικνύει ότι ο γάμος είναι πραγματικότητα!

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ επισημοποίησαν το δεσμό τους στις 10 Απριλίου 2022.

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ #Benifer αρραβωνιάστηκε (ξανά) δήλωνε έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ, με ένα σύντομο βίντεο το οποίο κοινοποίησε εκπρόσωπός της, προκαλώντας ενθουσιασμό σε εκατομμύρια θαυμαστές της.

Στο στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του κόσμου, η Λατίνα σταρ κοιτάζει ένα πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι και λέει «Είσαι τέλειος», ενώ παράλληλα ακούγεται ρομαντική μουσική. Η αδερφή της Λίντα Λόπεζ ανέβασε φωτογραφίες τους στο Instagram γράφοντας, «Λοιπόν έγινε. Σας αγαπώ @jlo @ben affleck.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ