ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράιαν Γκόσλινγκ: «Ο Κεν στη Barbie θα είναι άνεργος και απένταρος»

Ράιαν Γκόσλινγκ: «Ο Κεν στη Barbie θα είναι άνεργος και απένταρος»

Η ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ μάς φέρνει, πέρα από όλα τα άλλα, τη Μάργκο Ρόμπι ως Μπάρμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν.

Μιλώντας στο Vanity Fair ο Γκόσλινγκ είπε πόσο πολύ του άρεσε η μεταμόρφωση σε Κεν, συμπεριλαμβανομένου και του πλατινέ μαλλιού και του μαυρίσματος με σπρέι, ενώ θέλει η ταινία να φέρει την «Ken-ergy». «Περίμενα όλη μου τη ζωή να φανώ έτσι. Ελπίζω ότι αυτό θα ξεκινήσει ένα κίνημα Ken-ergy», είπε ο Γκόσλινγκ.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τον Κεν του Γκόσλινγκ ως έναν metrosexual άντρα με κοιλιακούς, εσώρουχα τύπου Calvin Klein τα οποία έχουν το όνομά του, τέλειο μαύρισμα και ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Από την άλλη, ο Κεν δεν θα έχει την ονειρεμένη ζωή που ίσως κάποιοι φαντάζονται. Ο Γκόσλινγκ μιλώντας στο Entertainment Tonight για τη νέα του ταινία «The Gray Man» αποκάλυψε ότι ο Κεν στην ταινία θα είναι απένταρος.

«Αυτή η ζωή του Κεν είναι ακόμα πιο δύσκολη από τη ζωή του “γκρίζου”, νομίζω. Ο Κεν δεν έχει χρήματα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει σπίτι. Περνάει δύσκολα».

Ο Γκόσλινγκ δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει καμία πληροφορία σχετικά με τη «Barbie», ενώ πρόσθεσε, αστειευόμενος, ότι η Mattel θα τον «χώσει σε μια κούτα» εάν του ξεφύγουν λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία.

Μαζί με τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ, στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάντρα Σιπ, Αμέρικα Φερέρα, Σίμου Λιού, Χάρι Νεφ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Μάικλ Σέρα, Ισα Ρέι, Εμα Μακί και Γουίλ Φέρελ.

Η ταινία ήδη βρίσκεται στα μισά των γυρισμάτων και η Warner έχει ανακοινώσει ότι η επίσημη ημερομηνία της εξόδου στις αίθουσες θα είναι στις 21 Ιουλίου 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ