ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Dune Part Two»: Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Βιλνέβ

«Dune Part Two»: Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Βιλνέβ

H εταιρεία παραγωγής Warner ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Dune Part Two» σε σκηνοθεσία και πάλι του Ντανί Βιλνέβ.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Βουδαπέστη, το Άμπου Ντάμπι, την Ιορδανία και την Ιταλία.

Η επίσημη σύνοψη της ταινία αναφέρει ότι «θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρίδη καθώς ενώνεται με την Τσάνι και τους Φρέμεν ενώ βρίσκεται σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμετωπίζοντας μια επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Φέρκγιουσον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Τζος Μπρόλιν και μαζί τους η Φλόρενς Πιού θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Όστιν Μπάτλερ, ο Έλβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, θα παίξει το ρόλο του Φείντ Ράουθα και η Λέα Σεντού το ρόλο της Λαίδης Μάργκο.

Το «Dune Part Two» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβριο του 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ