ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εμίλια Κλαρκ: «Μετά τα ανευρύσματα, δεν λειτουργεί μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου»

Εμίλια Κλαρκ: «Μετά τα ανευρύσματα, δεν λειτουργεί μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου»
AP Photo

H Εμίλια Κλαρκ, η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, μίλησε για τις συνέπειες που είχαν στην υγεία της τα ανευρύσματα με τα οποία είχε διαγνωστεί.

Η 36χρονη Βρετανίδα ηθοποιός προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία με συνέπεια ένα μεγάλος μέρος του εγκέφαλου της να έχει επηρεαστεί.

«Είχα ανυπόφορους πόνους. Υπάρχει ένα μέρος στον εγκέφαλό μου που δεν χρησιμοποιείται πια. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι μπορώ να μιλήσω και να ζήσω φυσιολογικά, χωρίς καμία επίπτωση. Είμαι στην πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό», ανέφερε η Κλαρκ σε συνέντευξή της στο BBC.

Η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου. Προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χιούμορ και νομίζω πως πλέον είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Ουσιαστικά, ένα μέρος του εγκεφάλου μου δεν παίρνει αίμα για ένα δευτερόλεπτο και εξαφανίζεται. Το αίμα βρίσκει μια διαφορετική οδό για να περάσει, όμως όποιο κομμάτι προσπερνά, αυτό νεκρώνεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ