ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Marvel: 12 νέες ταινίες και σειρές στην επόμενη φάση του Marvel Cinematic Universe

Marvel: 12 νέες ταινίες και σειρές στην επόμενη φάση του Marvel Cinematic Universe

Η Marvel επέστρεψε στη φετινή San Diego Comic-Con 2022, ανοίγοντας τα χαρτιά της για το μέλλον του Marvel Cinematic Universe.

Κατά τη διάρκεια του ειδικού της panel, η εταιρία στάθηκε κυρίως στις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που θα απαρτίζουν την 5η φάση της, ενώ έδωσε και μερικές λεπτομέρειες για την 6η φάση.

Μετά το «Thor: Love and Thunder» που έκανε το ντεμπούτο του στις αίθουσες στις αρχές Ιουλίου, η 4η φάση του MCU θα ολοκληρωθεί το Νοέμβριο με το Black Panther: Wakanda Forever. Έτσι, η 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος θα ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 με την τρίτη Ant-Man ταινία, το «Ant-Man and the Wasp: Quantumania».

Στον ορίζοντα βρίσκεται ήδη η τέταρτη ταινία Captain America, στην οποία θα κρατά την ασπίδα ο Σαμ Γουίλσον καθώς και η νέα Blade ταινία που θα μας συστήσει τον κυνηγό βαμπίρ του Μαχερσάλα Αλί.

Πλέον όλα αυτά τα projects απέκτησαν ημερομηνίες κυκλοφορίας και έτσι αμέσως μετά το Ant-Man and the Wasp: Quantumania περιμένουμε το Secret Invasion, μια mini σειρά που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Disney+.

Αμέσως μετά έρχεται μια νέα διαστημική περιπέτεια με το «Guardians of the Galaxy Vol. 3», ενώ η 5η φάση θα συνεχιστεί με δύο σειρές, το «Echo» που είναι spin-off του Hawkeye και τη δεύτερη σεζόν του «Loki». Τον Ιούλιο του 2023 αναμένεται το The Marvels, το sequel του Captain Marvel με την Μπρι Λάρσον, με το Blade να ακολουθεί αμέσως μετά.

Το 2023 θα κλείσει με δύο σειρές, το Ironheart και το Agathe: Coven Of Chaos.

Η 5η φάση θα ολοκληρωθεί το 2024 με το Thunderbolts, ενώ μέσα στην ίδια χρονιά θα δούμε το τέταρτο Captain America, καθώς και τη νέα Daredevil σειρά του Disney+, το Daredevil: Born Again.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ