ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Black Panther: Wakanda Forever»: Το trailer της ταινίας, φόρος τιμής στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν

«Black Panther: Wakanda Forever»: Το trailer της ταινίας, φόρος τιμής στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν
Marvel

O Τσάντγουικ Μπόουζμαν βρισκόταν στο απόγειο μιας εξαιρετικής καριέρας όταν πέθανε το 2020 και όλοι περίμεναν να τον ξαναδούν στο ρόλο του Τ’Τσάλα στο σίκουελ του «Black Panther», το οποίο έχει τίτλο «Wakanda Forever».

Η Marvel ανακοίνωσε αμέσως μετά το θάνατό του ότι δεν θα γίνει recast στον ρόλο του Μπόουζμαν. Αντιθέτως, προσπάθησε με την ταινία να απότισει τον δικό της φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό και ταυτόχρονα να παραδώσει την σκυτάλη σε έναν νέο Black Panther. Στην επίσημη παρουσίαση της Marvel στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο, πήραμε την πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Στο trailer γνωρισζόμαστε με τον Τένοτς Ουέρτα στο ρόλο του Πρίγκιπα Ναμόρ από το Βασίλειο της Ατλαντίδας, ως τον κακό της ταινίας, καθώς η Γουακάντα ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ατλαντίδα.

Στα κόμικς ο Ναμόρ ήταν ο πρώτος μεταλλαγμένος και είναι ο πρώτος χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τη Marvel, μαζί την ξαδέρφη του Ναμόρα.

Επίσης η ταινία θα μας συστήσει και μια νέα υπερηρωίδα, την Ρίρι Γουίλιαμς (Ντομινίκ Θορν) η οποία αργότερα θα αποκτήσει και δική της σειρά στο Disney+ με τίτλο «Ironheart».

Στο «Black Panther: Wakanda Forever», το οποίο θα σημάνει και το τέλος της τέταρτης φάσης του MCU, πρωταγωνιστούν οι Λιτίσια Ράιτ, Ντανάι Γκουρίρα, Άντζελα Μπάσετ, Μικέλα Κόελ, Γουίνστον Ντιούκ, Μάρτιν Φρίμαν και Λουπίτα Νιόνγκ’ο και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ