ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ για τον Κεν: «Ένα αξεσουάρ της Μπάρμπι είναι - Ίσως το χειρότερο»

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ για τον Κεν: «Ένα αξεσουάρ της Μπάρμπι είναι - Ίσως το χειρότερο»

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ προσπαθει αυτήν την εποχή να προμοτάρει τη νέα του ταινία «The Gray Man», όμως αναπόφευκτα βρίσκεται διαρκώς αντιμέτωπος με ερωτήσεις για το ρόλο του ως Κεν στην επερχόμενη «Barbie».

Ο ηθοποιός απαντά άλλοτε σοβαρά και άλλοτε με χιούμορ σε όσους τον ρωτούν για τη μεταμόρφωσή του και την επιλογή του ρόλου γενικά. Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ έγιναν viral και στα social media άναψαν μάχες για το casting του Γκόσλινγκ στο ρόλο του «Κen».

Έχοντας γράψει το σενάριο μαζί με τον σύντροφό της Νόα Μπόμακ, η Γκέργουιγκ επέλεξε την οσκαρική Μάργκο Ρόμπι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και δίπλα της τον Ράιαν Γκόσλινγκ για το ρόλο του «Ken».

Οι φωτογραφίες τους με fluo ρούχα και κατάξανθα μαλλιά έκαναν το γύρο του κόσμου, με τους χρήστες των social να ασχολούνται αν ο Γκόσλινγκ είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει το σύντροφο της «Barbie».

Καλεσμένος στον Τζίμι Φάλον για να διαφημίσει την τελευταία του ταινία, το «The Gray Man» των αδελφών Ρούσο, ο Γκόσλινγκ ρωτήθηκε για το buzz που πήρε αυτή του η επιλογή.

Με το γνωστό φλεγματικό του χιούμορ, ο ηθοποιός απάντησε:

«Σηκώσατε όλες μύτη λες και είχατε δώσει μισή σκέψη στον Ken στο παρελθόν. Ομολογήστε το: Κανείς δεν έχει παίξει με τον Ken. Ένα αξεσουάρ της Barbie είναι, κι ίσως το χειρότερο...», απάντησε ο Γκόσλινγκ γελώντας:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ