ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπεν Άφλεκ έτοιμος να φορέσει τη στολή του Μπάτμαν για τη Warner Bros

Ο Μπεν Άφλεκ έτοιμος να φορέσει τη στολή του Μπάτμαν για τη Warner Bros
Το «Aquaman 2» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου 2023 ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη στολή του Mπάτμαν για το sequel της Warner Bros/DC «Aquaman and the Lost Kingdom», όπως αποκάλυψε ο Τζέισον Μομόα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επανένωση» γράφει ο Μομόα στο Instagram δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία με τον Άφλεκ. «Mπρους και Άρθουρ. Σε αγαπώ και μου έλειψες…. Διασκεδάσαμε πολύ. Έρχονται υπέροχα πράγματα στο AQUAMAN 2».

Σύμφωνα με το Deadline το «Aquaman 2» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου 2023 σε σενάριο του Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον - ΜακΓκόλντρικ (David Leslie Johnson-McGoldrick ) και με την Άμπερ Χερντ (Amber Heard) να επιστρέφει μαζί με τους Πάτρικ Γουίλσον (Patrick Wilson), Yahya Abdul-Mateen II, Ντολφ Λούντγκρεν (Dolph Lundgren), Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Είναι γνωστό ότι στο παρελθόν ο Μπεν Άφλεκ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ. Αυτό του στοίχισε στην προσωπική ζωή, μετά το εξιτήριό του από κλινική αποτοξίνωσης, πήρε διαζύγιο από την Τζένιφερ Γκάρνερ (2018) ενώ ένα χρόνο αργότερα εγκατέλειψε οριστικά το ρόλο του Μπάτμαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στους New York Times, είχε μιλήσει για την χρόνια πάλη του με τον αλκοολισμό.

Ο Άφλεκ μίλησε για τους προσωπικούς του δαίμονες και τον αλκοολισμό, αλλά και το πόσο δύσκολα πέρασε στα γυρίσματα του «Justice League» και πως αυτό τον οδήγησε να αφήσει πίσω του το ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη μια για πάντα.

Σήμερα, δείχνει περισσότερο ανανεωμένος από οποιαδήποτε άλλη φορά στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ μετά το γάμο τους στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα στις 16 Ιουλίου 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ