ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζόνι Ντεπ συνεχίζει να παρωδεί τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τζόνι Ντεπ συνεχίζει να παρωδεί τον Ντόναλντ Τραμπ
Funny Or Die

"Αν ο Τραμπ εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, από μία ιστορική πλευρά, μπορεί να είναι και συναρπαστικό" είπε ο Τζόνι Ντεπ στη συνέντευξη του στο Channel 5 του Λονδίνου.

"Επειδή θα δούμε τον πραγματικό τελευταίο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Απλά γιατί δεν θα υπάρχει μετά από αυτό", πρόσθεσε συνεχίζοντας το τρολάρισμα που ξεκίνησε, εξαιρετικά επιτυχημένα, απέναντι στον υποψήφιο πολιτικό και επιχειρηματία λίγο καιρό πριν.

Στην ερώτηση αν ο ίδιος στενοχωρηθεί στην περίπτωση που τις εκλογές τις κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ ο 52χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι "δεν πιστεύω σε αυτό το πράγμα" αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Προσπάθησα να προσεγγίσω τον χαρακτήρα του Ντόναλντ Τραμπ για το πώς τον βλέπουν οι άνθρωποι όταν τον παρακολουθούν στην πραγματική ζωή", δήλωσε ο Ντεπ, τον περασμένο Μάρτιο σχετικά με το ρόλο του στο βίντεο The Art of the Deal όπου υποδύθηκε τον Ντόναλντ Τραμπ για λογαριασμό της σατιρικής ιστοσελίδας Funny or Die.

Η viral παρωδία που έσπασε το διαδίκτυο

Στο viral φιλμ που φιλοξένησε η σατιρική ιστοσελίδα, ο 59χρονος ηθοποιός υποδύθηκε τον άντρα που έχει κάνει άνω κάτω την προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το μύθο, το Τhe Art Of The Deal είναι ένα έργο που έγραψε και σκηνοθέτησε τη δεκαετία του 1980 ο ίδιος ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Την ταινία διάρκειας περίπου 50 λεπτών προλογίζει ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ ο οποίος και μας ενημερώνει ότι η αυτοβιογραφία βασίστηκε στο βιβλίο του Ντόναλντ Τραμπ, "The Art of the Deal", που δημοσιεύτηκε το 1987.

Αν και η ταινία επρόκειτο αρχικά να προβληθεί τον Σεπτέμβριο του 1988, αντικαταστάθηκε τελευταία στιγμή με έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου, κάτι που εύλογα εξόργισε τον Ν.Τ. ο οποίος και την έκρυψε. Μέχρι σήμερα.

MW EF279 trump 20160210095750 ZH

Ο Ρον Χάουαρντ ανακάλυψε μία βιντεοκασέτα αυτής της ταινίας μεσαίου μήκους το περασμένο καλοκαίρι σε μια άδεια σοφίτα στο Φοίνιξ στην Αριζόνα αλλά όλα αυτά είναι μια πλάνη.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Ρον Χάουαρντ και έχει τον Τζόνι Ντεπ στον πρωταγωνιστικό ρόλο για να αναδειχθεί σε μία εξαντλητική παρωδία του δισεκατομμυριούχου με τον υπέρμετρο εγωισμό.

trump desk

Σε μία σκηνή του 50λεπτου φιλμ που είναι παραγωγή του Funny Or Die, ο Τζόνι Ντεπ/Ντόναλτ Τραμπ εξηγεί σε ένα παιδί που έκλεψε ένα αντίτυπο του βιβλίου του "The Art of the Deal" ότι είναι το δεύτερο βιβλίο παγκοσμίως με τις περισσότερες πωλήσεις μετά τη Βίβλο, "που την έγραψαν 12 άνθρωποι και που είναι ενοχλητικοί".

Ενώ εκείνος είναι ένας.


Funny Or Die Presents Donald Trump’s The Art Of The Deal: The Movie Trailer from Funny Or Die

ΔΗΜΟΦΙΛΗ