ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Joker: Folie à Deux»: Επίσημα με τη συμμετοχή της Lady Gaga, το Φθινόπωρο του 2024

«Joker: Folie à Deux»: Επίσημα με τη συμμετοχή της Lady Gaga, το Φθινόπωρο του 2024

Η Lady Gaga επιβεβαιώσε τη συμμετοχή της στην ταινία «Joker: Folie à Deux» με ένα μικρό teaser, το οποίο ανέβασε στο Twitter.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024, την ίδια ακριβώς ημερομηνία με την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας το 2019, η οποία κέρδισε 335.4 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office και 1.07 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο, κάνοντάς την έτσι την πιο εισπρακτική R-rated ταινία, ενώ κέρδισε και 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ανάμεσά τους και αυτή της Καλύτερης Ταινίας.

Το σίκουελ του «Joker», σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς θα έχει ως πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Χοακίν Φίνιξ.

Εδώ και για κάποιες εβδομάδες κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι δίπλα στον Φίνιξ θα πρωταγωνιστήσει και η Lady Gaga, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το στούντιο για να παίξει τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν στο σίκουελ που οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να είναι μιούζικαλ.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν η ίδια η Lady Gaga ανακοίνωσε χτες ότι όντως θα πρωταγωνιστήσει ως μια εκδοχή της Χάρλεϊ Κουίν στην ταινία, ανεβάζοντας ένα μικρό βίντεο στο twitter της το οποίο δείχνει της σιλουέτα του Φίνιξ και τη δική της να χορεύουν στους ήχους του «Cheek to Cheek», πριν εμφανιστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, 4 Οκτωβρίου 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ