ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H diva Μπάρμπρα Στρέιζαντ επιστρέφει στη δισκογραφία

H diva Μπάρμπρα Στρέιζαντ επιστρέφει στη δισκογραφία

Είναι μια γυναίκα που παραδίδει μαθήματα επιτυχίας κρατώντας πάντα τη ζωή της μακριά από τα media όταν αυτά δεν την εξυπηρετούν σε κάτι. Είναι η πλέον επιτυχημένη καλλιτέχνιδα του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα και έχει κατακτήσει κάθε βραβείο. Tα Oscars, Εmmy, Tony & Grammys την έχουν τιμήσει και βραβεύσει και πλέον, επιστρέφει.

Ο μάνατζερ της μεγάλης φωνής της μουσικής αλλά και του κινηματογράφου, Μάρτι Έρλιχμαν ανακοίνωσε ότι η 74χρονη diva επιστρέφει, ξεκινώντας με την καλοκαιρινή της περιοδεία στην δυτική ακτή των ΗΠΑ με το νέο της album Encore: Movie Partners Sing Broadway, να ακολουθεί.

Ένας θρύλος της βιομηχανίας του θεάματος και μια γυναίκα με γνώμη στιβαρή όσο και το μέταλλο της φωνής της, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα παραδώσει μαθήματα ερμηνείας, δυστυχώς μόνο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με τις συναυλίες να ολοκληρώνονται στις 23 Αυγούστου στο Τορόντο.

Ακτιβίστρια, υπερασπίστρια των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας και μαχητής για την προστασία του περιβάλλοντος η Στρέιζαντ είναι μια diva που απαιτεί από τα ξενοδοχεία να έχουν πετσέτες σε ροδακινί απόχρωση και από τους ανθρώπους να μην την κοιτούν στα μάτια παρά μόνο όταν έχουν κάτι ουσιαστικό να της πουν.

Η περιοδεία της 74χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου από το Λος Άντζελες και θα ολοκληρωθεί στις 23 Αυγούστου το Τορόντο.

BRABRA CONCERTS

Η πολυαναμενόμενη tour θα φέρει τη μεγάλη ερμηνεύτρια στο Λος Άντζελες, το Λας Βέγκας, το Σικάγο, τη Βοστόνη, την Ουάσινγκτον, την Φιλαδέλφεια και το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια ενώ από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Μπρούκλιν.

"Θα ήταν θαυμάσιο να κερδίσω βραβεία, να γίνω πλούσια, να βλέπω το όνομά μου στη μαρκίζα. Αισθάνομαι ότι όλα αυτά θα συμβούν" έλεγε στην αρχή της καριέρας της. Μια γυναίκα πάντα ερωτευμένη με το λυρισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ