ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To Netflix «κλείνει» τον Ράιαν Γκόσλινγκ για σίκουελ και spin-off του «The Gray Man»

To Netflix «κλείνει» τον Ράιαν Γκόσλινγκ για σίκουελ και spin-off του «The Gray Man»
Netflix

Η ταινία The Gray Man, με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ, έκανε πρεμιέρα στο νούμερο ένα 92 χωρών και αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει ούτε απαρατήρητο ούτε ανεκμετάλλευτο από το Netflix, το οποίο πλέον στοχεύει στη δημιουργία ενός κατασκοπικού franchise.

Έτσι, ετοιμάζεται ήδη ένα σίκουελ του The Gray Man, στο οποίο θα επιστρέψουν ο πρωταγωνιστής Ράιαν Γκόσλινγκ και οι σκηνοθέτες Τζο και Άντονι Ρούσο. Οι Ρούσο και ο Μάικ Λαρόκα από την AGBO θα υπογράψουν την παραγωγή σε συνεργασία με τους Τζο Ροθ και Τζεφ Κίρσενμπαουμ από τη Roth Kirschenbaum Films.

Παράλληλα, ένα spin-off της ταινίας, σε σενάριο των αναγνωρισμένων Πολ Γουέρνικ και Ρετ Ρις (Deadpool, Zombieland) θα εξερευνήσει ένα διαφορετικό στοιχείο του σύμπαντος του The Gray Man. Η ακριβής υπόθεση δεν έχει αποκαλυφτεί ακόμα.

Το The Gray Man βασίζεται στην μπεστ σέλερ σειρά βιβλίων του Μαρκ Γκρίνι.

«Οι αντιδράσεις του κοινού στο The Gray Man ήταν πρωτοφανείς. Είμαστε ευγνώμονες για τον ενθουσιασμό που έδειξαν οι φαν από όλο τον κόσμο για αυτήν την ταινία. Με τόσους υπέροχους χαρακτήρες, πάντα είχαμε σκοπό να εντάξουμε το 'The Gray Man' σε ένα μεγαλύτερο σύμπαν και είμαστε ενθουσιασμένοι που το Netflix ανακοινώνει ένα σίκουελ με τον Ράιαν, καθώς και ένα δεύτερο σενάριο για το οποίο με χαρά θα μιλήσουμε σύντομα», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι Τζο και Άντονι Ρούσο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ