ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντε Νίρο εναντίον Ντε Νίρο: Ένας απρόσμενος διπλός ρόλος για το ιερό τέρας του Χόλιγουντ

Ντε Νίρο εναντίον Ντε Νίρο: Ένας απρόσμενος διπλός ρόλος για το ιερό τέρας του Χόλιγουντ
Γκάνγκστερ εις διπλούν αυτή τη φορά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, για όσους δεν «χόρτασαν» να τον βλέπουν στο ρόλο του μαφιόζου

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα παίξει το ρόλο ενός γκάνγκστερ στον κινηματογράφο, όμως θα είναι η πρώτη που θα ερμηνεύσει ταυτόχρονα δύο αντίπαλους γκάνγκστερ, τους ήρωες της ταινίας«Wise Guys» του Μπάρι Λέβινσον.

H ταινία παρακολουθεί την ιστορία του Βίτο Τζενοβέζε και του Φρανκ Κοστέλο, οι οποίοι υπήρξαν ισχυροί αρχηγοί αντίπαλων οικογενειών της ιταλοαμερικανικής μαφίας τις δεκαετίες του '50 και του '60. Το 1957 ο Τζενοβέζε επιχείρησε να δολοφονήσει τον Κοστέλο και η ταινία εξετάζει τις συνέπειες αυτής της απόπειρας.

Ο ηθοποιός μπορεί να έχει παίξει με τεράστια επιτυχία σχεδόν τα πάντα, ό,ως ο διπλός αυτός ρόλος είναι μια νέα πρόκληση στην τεράστια καριέρα του.

Ο Νίκολας Πιλέτζι, συνσεναριογράφος του Μάρτιν Σκορσέζε στα «Καλά Παιδιά», έχει αναλάβει το σενάριο του «Wise Guys», ενώ ο Ίρβιν Γουίνκλερ (παραγωγός των «Καλών Παιδιών» επίσης) την παραγωγή.

Ο Ντε Νίρο πρωταγωνιστεί επίσης στο «Killers of the Flower Moon», της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε δίπλα στους Τζέσι Πλέμονς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, η οποία αναμένεται άμεσα στους κινηματογράφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ