ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Glass Onion: A Knives Out Mystery»: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η παρέα του Knives Out επιστρέφουν

«Glass Onion: A Knives Out Mystery»: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η παρέα του Knives Out επιστρέφουν

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Μπενουά Μπλανκ αναδείχθηκε ως ο πιο άξιος ίσως διάδοχος του Ηρακλή Πουαρό και η ταινία του Ράιαν Τζόνσον «Glass Onion: A Knives Out Mystery» είναι μια από τις πιο αναμενόμενες της χρονιάς.

Η ταινία αναμένεται να κάνει τη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο, ενώ το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία προβολής της ταινίας στην πλατφόρμα του για τις 23 Δεκεμβρίου. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η ταινία θα παιχτεί και σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση αυτή το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές πρώτες εικόνες από την ταινία δείχνοντας όλο το καστ να κάθεται γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι.

Η πλοκή παραμένει ακόμη μυστική αλλά ίσως μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα από τον τίτλο της ταινίας. Το «Glass Onion» ίσως είναι μια αναφορά στο διάσημο τραγούδι των Beatles, το οποίο έγραψαν ο Τζον Λένον και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ το 1968 ως απάντηση στην εμμονή που είχαν οι θαυμαστές τους για εκείνους.

Το cast είναι εντυπωσιακό: Πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Έντουαρντ Νόρτόν. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ και η Κάθριν Χαν, αλλά και οι Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ