ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «House of the Dragon» έσπασε τα ρεκόρ στο HBO - 10 εκατομμύρια είδαν την πρεμιέρα

Το «House of the Dragon» έσπασε τα ρεκόρ στο HBO - 10 εκατομμύρια είδαν την πρεμιέρα
ΗΒΟ

Η σειρά «House of the Dragon», η επιστροφή του HBO στο Γουέστερος και στον κόσμο των βιβλίων του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή στο HBO και HBO Max και συγκέντρωσε 9.99 εκατομμύρια θεατές.

Το κανάλι ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που είχε ποτέ πρεμιέρα από τότε που ξεκίνησε.

Αρκετοί συνδρομητές του HBO Max ανέφεραν ότι η εφαρμογή της πλατφόρμας δεν λειτουργούσε κατά την διάρκεια της πρεμιέρας του «House of the Dragon», ενώ το HBO έριξε την ευθύνη στην Amazon και τις συσκευές της, από όπου αναφέρθηκαν και τα περισσότερα προβλήματα. Η Amazon σε λιγότερο από δυο εβδομάδες θα κυκλοφορήσει την δική της επική σειρά φαντασίας «The Lord of the Rings: The Rings of Power» που για αρκετούς θεωρείται ο μεγαλύτερος αντίπαλος του «House of the Dragon».

Η σειρά «House of the Dragon», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, εξελίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και επικεντρώνεται στη δυναστεία των Ταργκάριεν, εξιστορώντας όλα τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις πολιτικές διαμάχες αλλά και τις αρπαγές εξουσίας που πυροδοτήσαν έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα στην οικογένεια.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Έμα Ντ' Άρσι (Πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν), Ματ Σμιθ (Πρίγκιπας Ντέμον Ταργκάριεν), Ολίβια Κουκ (Αλισεντ Χαϊτάουερ), Ρις Ίφανς και Στιβ Τουσέντ (Λορδος Κόρλις Βελάριον - Sea Snake). Στη σειρά παίζουν ακόμη οι Πάντι Κονσιντάιν (Βασιλιάς Βίσερις Ταργκάριεν), Φαμπιέν Φρανκέλ, Ιβ Μπεστ, Σονόγια Μιζούνο.

Η σειρά παίζεται στην Ελλάδα μέσω του Vodafone TV.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ