ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Πιρς Μπρόσναν προς όσους λοιδορούν τη σύζυγό του: «Αγαπώ κάθε καμπύλη της»

O Πιρς Μπρόσναν προς όσους λοιδορούν τη σύζυγό του: «Αγαπώ κάθε καμπύλη της»
AP Photo

Ο Πιρς Μπρόσναν και η σύζυγός του, Κίλι Σέι Σμιθ, είναι παντρεμένοι εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο Πιρς και η Κίλι παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία τον Αύγουστο του 2001 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 24 ετών, και τον Πάρις, 20 ετών.

Ο κινηματογραφικός «James Bond» μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για την επέτειο του γάμου τους, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου, Κίλι. Χορέψαμε εκείνο το βράδυ και χορεύουμε ακόμα σήμερα. Θα το έκανα όλο αυτό ξανά».

https://www.instagram.com/p/Cg3_aPrOT9h

Η συγκεκριμένη ανάρτηση πήρε χιλιάδες συγχαρητήρια μηνύματα. Ωστόσο, δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο διάφορες προσβλητικές αναρτήσεις, με χρήστες των social media να κάνουν body shaming στην Κίλι για τα κιλά της.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, που έχει πλέον σβηστεί αλλά πρόλαβε να γίνει viral, μια γυναίκα μοιράστηκε δύο εικόνες του Μπρόσναν και της Σμιθ στην παραλία. Στη μία εικόνα εμφανίζεται το ζευγάρι τη δεκαετία του '90 και στην άλλη οι δύο τους σήμερα.

Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση έγιναν εκατοντάδες σχόλια, που ανέφεραν πόσο πολύ άλλαξε η σιλουέτα της Σμιθ μέσα στα χρόνια. Κάποιος χρήστης της προσέφερε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους.

Ο Μπρόσναν απάντησε: «Φίλοι τής πρότειναν να χειρουργηθεί για να μειώσει το βάρος της. Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Και επίσης, επειδή έφερε στον κόσμο τα παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα αληθινά για το ποια είναι, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτήν, και πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Ο Πιρς Μπρόσναν ανά διαστήματα αναφέρεται στον γάμο του και στην αγάπη του για τη γυναίκα του. Το 2016 είχε δηλώσει στην «Independent»: «Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν η Κίλι με κοιτάζει, γίνομαι αδύναμος».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1994, τρία χρόνια αφότου ο ηθοποιός έχασε την πρώτη του σύζυγο, Κασάντρα Χάρις, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1991, νικημένη από καρκίνο ωοθηκών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ