ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πέθανε στα 32 της η Τσάρλμπι Ντιν, πρωταγωνίστρια στο «Τρίγωνο της Θλίψης»

Πέθανε στα 32 της η Τσάρλμπι Ντιν, πρωταγωνίστρια στο «Τρίγωνο της Θλίψης»
ΑP Photo

Η βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ηθοποιός Τσάρλμπι Ντιν έφυγε από τη ζωή λόγω αιφνίδιας ασθένειας, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της, χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Μοντέλο και ταλαντούχα ηθοποιός με συμμετοχές σε σχετικά άγνωστες ταινίες («Spud» του 2010, «Death Race 3: Inferno» του 2013, «Blood in the Water» του 2016, «Don't Sleep» του 2017 και «Porthole» του 2018) και πιο γνωστή της προϋπηρεσία στους δύο κύκλους του «Black Lightning» του CW, η Tσάρλμπι Ντιν πέθανε στη Νέα Υόρκη, από μια ξαφνική αρρώστια στην ηλικία των 32 ετών.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Κέιπ Τάουν, η Ντιν υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων σε ηλικία 12 ετών και έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το 2010 στη νοτιοαφρικανική ταινία «Spud», με πρωταγωνίστρια την Troye Sivan.

Λίγους μήνες πριν είχε ζήσει το θρίαμβο στο Φεστιβάλ Καννών, όταν ο πρώτος της μεγάλος ρόλος στο «Τρίγωνο της Θλίψης» του Ρούμπεν Εστλουντ την έκανε διάσημη παγκοσμίως, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητά της όταν η ταινία έφυγε από το Φεστιβάλ με το Χρυσό Φοίνικα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ