ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Crown»: H παραγωγή της 6ης σεζόν «ίσως σταματήσει» λόγω του θανάτου της Ελισάβετ

«The Crown»: H παραγωγή της 6ης σεζόν «ίσως σταματήσει» λόγω του θανάτου της Ελισάβετ
imdb

Μια σειρά η οποία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι το «The Crown» του Netflix, η οποία βρίσκεται ήδη στα μέσα της παραγωγής της 6ης σεζόν, με την 5η να κάνει την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο.

Αναπόφευκτα ο θάνατος της Ελισάβετ επηρεάζει την παραγωγή.

Σύμφωνα με το Deadline ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόρκγαν, ανέφερε πως η παραγωγή της έκτης και τελευταίας σεζόν θα σταματήσει για κάποιον απροσδιόριστο χρόνο.

«Το “The Crown” είναι ένα γράμμα αγάπης προς αυτήν και δεν έχω να προσθέσω τίποτα προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό. Περιμένω ότι θα σταματήσουμε από σεβασμό και τα γυρίσματα».

Το Netflix δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη δήλωση πάνω στο θέμα.

Η απόφαση να τερματιστεί προσωρινά η παραγωγή της 6η σεζόν μοιάζει ως μια λογική κίνηση, καθώς ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ενημερώνονται τακτικά σχετικά με τις λεπτομέρειες της πλοκής. Το Deadline αναφέρει επίσης ότι ο θάνατος της Βασίλισσας δεν ήταν ακριβώς έκπληξη καθώς η παραγωγή περίμενε από καιρό ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πέχει προετοιμαστεί ανάλογα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown» στο Netflix, αλλά γνωρίζουμε πως θα είναι κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο του 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ