ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμς Μποντ: Μπορεί να μην τον ερμηνεύσει γυναίκα, αλλά ίσως τον σκηνοθετήσει, λέει ο Σαμ Μέντες

Τζέιμς Μποντ: Μπορεί να μην τον ερμηνεύσει γυναίκα, αλλά ίσως τον σκηνοθετήσει, λέει ο Σαμ Μέντες
Ο Σαμ Μέντες σκηνοθετεί τον Ντάνιελ Κρεγκ imdb

Τον τελευταίο καιρό έχει ανάψει η συζήτηση για το αν κάποια στιγμή θα πρέπει να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ μια γυναίκα. Τώρα έρχεται να μπει στο τραπέζι των συζητήσεων ένα άλλο ενδεχόμενο: να τον σκηνοθετήσει μια γυναίκα.

Αυτό είπε ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες, ο οποίος στο παρελθόν σκηνοθέτησε μια από τις καλύτερες ταινίες του πράκτορα 007, το «Skyfall», αλλά και την συνέχειά του το «Spectre», οι οποίες κατάφεραν να εκτινάξουν το franchise στα ύψη του box office.

Μιλώντας στο Deadline για να προωθήσει τη νέα του ταινία «Empire of Light», ο Μέντες αναφέρθηκε και στο μέλλον του Τζέιμς Μποντ, λέγοντας ότι ήρθε η ώρα να εξελιχθεί το franchise, και να πάει προς μια νέα κατεύθυνση, κάτι που ίσως βοηθηθεί με μια γυναίκα πίσω από τις κάμερες.

«Νομίζω ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μποντ πρέπει να εξελιχθεί, ο σκηνοθέτης πρέπει να εξελιχθεί. Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο να δούμε μια γυναίκα να σκηνοθετεί τον Μποντ. Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο», είπε.

Και μπορεί, σύμφωνα με την παραγωγό των ταινιών, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, ο νέος Τζέιμς Μποντ να είναι τουλάχιστον δυο χρόνια μακριά και η αναζήτηση για το ποιος ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όμως το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεθεί ο σωστός σκηνοθέτης ο οποίος θα κρατήσει το franchise φρέσκο και ζωντανό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ