ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η επιστροφή του «Constantine»: Ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει και στο σίκουελ της ταινίας

Η επιστροφή του «Constantine»: Ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει και στο σίκουελ της ταινίας
imdb

Πριν από 17 χρόνια η ταινία του Φράνσις Λόρενς «Constantine», με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς στον ρόλο του ντεντέκτιβ παραφυσικών φαινομένων, παίχτηκε στου κινηματογράφους.

Δεν πήρε τις καλύτερες κριτικές αλλά κατάφερε να κερδίσει ένα φανατικό κοινό το οποίο ζητούσε όλο αυτόν τον καιρό ένα κινηματογραγικό σίκουελ.

Τελικά, ο Τζον Κόνσταντίν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα με τον Ριβς να επιστρέφει στον ρόλο και τον Λόρενς στη σκηνοθετική καρέκλα. Αυτό επιβεβαίωσε το Deadline με άρθρο του λέγοντας επίσης πως ο Ακίβα Γκόλντσμαν θα γράψει το σενάριο της ταινίας με τους Τζ. Τζ. Έιμπραμς και Χάνα Μινγκέλα να αναλαμβάνουν την παραγωγή μέσω του στούντιο Bad Robot.

Το τιτλοφορημένο, μέχρι στιγμής, «Constantine 2», θα βρει τον Τζον Κόνσταντιν αρκετά μεγαλύτερο.

Στην πρώτη ταινία κατάφερε να επιβιώσει από το καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο με την βοήθεια του Διαβόλου, αλλά στην πορεία όλοι όσοι νοιάζονταν για εκείνον κατέληγαν νεκροί.

Ο Κόνσταντιν είχε την δική του σειρά για μια σεζόν στο CW, με τον Ματ Ράιαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του και ως γυναίκα στο «The Sandman» του Netflix με την Τζίνα Κόλμαν στον ρόλο ως Τζοάνα Κόνσταντιν. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, καθώς Λόρενς είναι απασχολημένος με το πρίκουελ του «Hunger Games».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ