ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Netflix αντεπιτίθεται: «The Crown» και άλλα «βαριά χαρτιά» έρχονται τους επόμενους μήνες

Το Netflix αντεπιτίθεται: «The Crown» και άλλα «βαριά χαρτιά» έρχονται τους επόμενους μήνες
Πιο επίκαιρη από ποτέ, έρχεται η συνέχεια του «The Crown» Netflix

Με τον πόλεμο του streaming να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε όλα τα μέτωπα, το Netflix περνάει στην αντεπίθεση, ρίχνοντας στη μάχη τα βαρέα όπλα του.

Η υπηρεσία διοργάνωσε το ετήσιο Tudum event της (ο τίτλος προέρχεται από τον ήχο που κάνει το σήμα του), προβαίνοντας σε ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες πρεμιέρας και παρουσιάζοντας τα τρέιλερ από πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες.

Οι συνέχειες που περιμένουμε

* Το Netflix ανακοίνωσε ότι η πέμπτη σεζόν της σειράς «The Crown» θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

* Το σίκουελ του «Enola Holmes», με τίτλο «Enola Holmes 2», με τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν στο ρόλο της μικρής αδερφής του Σέρλοκ Χολμς και τον Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Χολμς, θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.

* Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς «Dead to Me» θα βγει στον αέρα στις 17 Νοεμβρίου.

* Η Έμιλι συνεχίζει τις περιπέτειές της στο Παρίσι στην τρίτη σεζόν του «Emily in Paris» η οποία έρχεται την 1η Δεκεμβρίου.

* Η τέταρτη σεζόν του «You» θα κυκλοφορήσει σε δυο μέρη, με το πρώτο μέρος να βγαίνει στην πλατφόρμα στις 10 Φεβρουαρίου 2023 και το δεύτερο μέρος στις 10 Μαρτίου.

* Το νέο action franchise του Netflix έχει τίτλο «Heart of Stone» με την Γκαλ Γκαντότ ως πράκτορα της CIA η οποία μπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνομωσία έρχεται στην πλατφόρμα το 2023.

* H τρίτη σεζόν του «The Witcher» έρχεται το καλοκαίρι του 2023, ενώ η live action spin-off σειρά του με τίτλο «The Witcher: Blood Origin» θα κυκλοφορήσει ανήμερα τα Χριστούγεννα.

* Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Shadow and Bone» έρχεται μέσα στο 2023.

* Ο Κρις Χέμσγουορθ επιστρέφει με το «Extraction 2» το 2023.

Νέες σειρές και ταινίες

* Το «Bridgerton» αποκτά μια spin-off σειρά με τίτλο «Queen Charlotte: A Bridgerton Story» η οποία έρχεται μέσα στο 2023.

* Η ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery» θα βγει στην πλατφόρμα στις 23 Δεκεμβρίου.

* Η νέα σειρά του Ράιαν Μέρφι με τους Ναόμι Γουότς και Μόμπι Κάναβαλ με τίτλο «The Watcher» θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία στην οποία ένα ζευγάρι, το οποίο μετακομίζει στο νέο του σπίτι, αρχίζει να λαμβάνει απειλητικά γράμματα από έναν άγνωστο, ο οποίος υπογράφει ως «the watcher».

* Στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Netflix με τίτλο «They Cloned Tyrone» πρωταγωνιστούν οι Τζον Μπογιέγκα, Τεγιόνα Πάρις και Τζέιμι Φοξ και θα κυκλοφορήσει στις 30 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ