ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Κιτ Χάρινγκτον αποκαλύπτει τη σχέση του με τους Συνωμότες της Πυρίτιδας

O Κιτ Χάρινγκτον αποκαλύπτει τη σχέση του με τους Συνωμότες της Πυρίτιδας

Οικογενειακά ανέκδοτα υπάρχουν πολλά, οικογενειακές δυναστείες λιγότερες, το γενεαλογικό δέντρο όμως του τηλεοπτικού Τζον Σνόου, κανείς δεν θα μπορούσε να το εμπνευστεί. 

Ο Λάζαρος του Game Of Thrones, Κιτ Χάρινγκτον μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Άντριου Μαρ και αποκάλυψε ότι είναι απόγονος του Ρόμπερτ Κάτεσμπι, του ηγέτηκαι εγκεφάλου πίσω από τη Συνωμοσία της Πυρίτιδας του 1605.

Από τη μεριά της μητέρας του, ο Κιτ Χάρινγκτον κουβαλάει την επανάσταση που ο πρόγονος του ήθελε να φέρει παρέα με τον Γκάι Φοκς και τους άλλους ανατινάζοντας το Κοινοβούλιο και όλους όσοι ήταν μέσα σε αυτό.

Εαν αυτό δεν μοιάζει αρκετά εντυπωσιακό, ο Χάρινγκτον αποκάλυψε ότι όταν το κεφάλι του Κάτεσμπι περιφερόταν μετά την εκτέλεση του στο Κοινοβούλιο, ο Τζον Χάρινγκτον, αριστοκράτης από τη μεριά του πατέρα του, βρισκόταν εκεί και σχολίασε για τον νεκρό συνωμότη.

"Ασχημομούρης. Δεν βρίσκεις;"

The Gunpowder Plot Conspirators 1605 from NPG

Ο Τζον Σνόου μοιάζει να είναι ρόλος ζωής για τον 29χρονο Κιτ Χάρινγκτον που στο αίμα του κυλάνε οι επαναστάτες και το κατεστημένο, μαζί.

Ο ηθοποιός ήδη διαβάζει ένα σενάριο για ακόμη μια κινηματογραφική μεταφορά της Νύχτας που έκανε τον Γκάι Φοκς σύμβολο και μάσκα των Anonymous.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ