ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Design: Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που μοιάζει με κινηματογραφικό στούντιο

Design: Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που μοιάζει με κινηματογραφικό στούντιο
yabupushelberg.com

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Yabu Pushelberg με έδρα τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο, ολοκλήρωσε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στη Leicester Square του Λονδίνου, του οποίου όλα τα δωμάτια είναι αφιερωμένα σε διαφορετικά μέλη κινηματογραφικής ή θεατρικής παραγωγής.

Αποτίοντας φόρο τιμής στην περιοχή όπου βρίσκεται, στη θεατρική καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, το δεκαεξαώροφο «The Londoner» σχεδιάστηκε για να απηχεί τα διαφορετικά θεάματα, ήχους και ατμόσφαιρα που βιώνουμε στη διάρκεια μιας παράστασης.

@yabupushelberg.com

«Το The Londoner είναι φόρος τιμής στην περφόρμανς, με κάθε δημόσιο χώρο να αντιπροσωπεύει έναν χαρακτήρα κάποιου που ήταν σημαντικός στο να ζωντανέψει μια παραγωγή» τόνισε ο Glenn Pushelberg. «Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση ανακάλυψης καθώς περιπλανιέσαι σε όλα τα δωμάτια. Οι επισκέπτες πραγματικά διαλέγουν το δικό τους ταξίδι», σχολίασε από την πλευρά του ο George Yabu.

@yabupushelberg.com

Το «The Londoner» είναι το τελευταίο μιας σειράς υψηλού επιπέδου ξενοδοχείων που σχεδίασε το γραφείο Yabu Pushelberg, συμπεριλαμβανομένων των Las Alcobas Napa Valley στην Καλιφόρνια και The Times Square Edition και Moxy Chelsea στη Νέα Υόρκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ