ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θα διεκδικήσει ο Ντουέιν Τζόνσον την Προεδρία των ΗΠΑ; Τι απαντά ο ίδιος

Θα διεκδικήσει ο Ντουέιν Τζόνσον την Προεδρία των ΗΠΑ; Τι απαντά ο ίδιος
ΑP Photo

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον διευκρίνησε ότι το θέμα πιθανής υποψηφιότητάς του για την Προεδρία των ΗΠΑ δεν είναι «αυτήν τη στιγμή υπό συζήτηση».

Ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και πρώην επαγγελματίας αθλητής της πάλης ανέφερε πρώτη φορά το ενδεχόμενο διεκδίκησης της Προεδρίας των ΗΠΑ το 2016.

Πρώτα είπε ότι «δεν θα το απέκλειε», στη συνέχεια δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα το 2020, αλλά τελικά απέρριψε το ενδεχόμενο.

Ωστόσο, πέρυσι, ο Τζόνσον είπε ότι εξακολουθεί να εξετάζει την πιθανότητα υποψηφιότητας για την Προεδρία των ΗΠΑ και αργότερα σε δημοσκόπηση αποκαλύφθηκε ότι το 46% των Αμερικανών θα τον ψήφιζε.

«Δεν νομίζω ότι οι Ιδρυτές Πατέρες θα ήθελαν έναν άντρα ύψους 1.93, φαλακρό, με τατουάζ, κατά το ήμισυ μαύρο και κατά το άλλο ήμισυ Σαμόα, που πίνει τεκίλα, οδηγεί φορτηγό, να μπαίνει στο κλαμπ τους, αλλά αν συμβεί ποτέ θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω εσάς, τους ανθρώπους», έγραψε τότε σε ανάρτησή του.

«Έχω αυτόν τον στόχο να ενώσω τη χώρα μας και επίσης αισθάνομαι ότι αν αυτό θέλει ο κόσμος, τότε θα το κάνω», σημείωσε.

Ωστόσο, σε νέα συνέντευξή του, ο Τζόνσον ανέφερε ότι η διεκδίκηση της Προεδρίας είναι αυτήν τη στιγμή «εκτός συζήτησης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ