Χάρι και Μέγκαν: Θα πάνε στη στέψη του Κάρολου; Συμπίπτει με τα γενέθλια του Άρτσι
Ανανεώθηκε:
Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την ημερομηνία στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ΄ πυροδότησε έντονες συζητήσεις αν σε αυτήν θα παρευρεθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΕΤ η Καμίλα «επιθυμεί πολύ» να παραστούν στη τελετή στέψης. «Θα είναι μια απόφαση που θα πάρουν ο Χάρι και η Μέγκαν», είπε η Κέιτι Νίκολ, συγγραφέας και βασιλική εμπειρογνώμονας του ET.
Η ημερομηνία της στέψης συμπίπτει με τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου των Σάσσεξ, Άρτσι. Η Nίκολ απορρίπτει τις φήμες ότι η ημερομηνία επιλέχθηκε σκόπιμα για να αποτρέψει το ζευγάρι να παρευρεθεί.
«Πίσω από αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για το Ηνωμένο Βασίλειο κρύβεται ένας τεράστιος όγκος δουλειάς και επειδή το βασιλικό ημερολόγιο είναι γεμάτο επετείους και γενέθλια, νομίζω ότι είναι μια ευτυχής σύμπτωση», είπε η συγγραφέας και συνέχισε:
«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην τελετή η οποία θα κρατήσει μία ώρα και μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση με περίπου 2.000 καλεσμένους. Οι πηγές μου με διαβεβαιώνουν ότι θα υπάρχει η λαμπρότητα και η μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει», προσθέτει η συγγραφέας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα... μαζεύουν οι Σάσεξ: Χάρι και Μέγκαν θέλουν αλλαγές στο ντοκιμαντέρ τους στο Νetflix
ΑΑΔΕ: Στον εισαγγελέα 50 διαγραφές αγρών στο Ε9 - Λίστα με 3.000 ιδιοκτήτες για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ
16:53
Αγρότες Νίκαιας: Δεν το βάζουμε κάτω - Απέτυχε η παγίδα κοινωνικού αυτοματισμού
16:44
Νετανιάχου: Επενδύσεις 93 δισ. ευρώ για «ανεξάρτητη βιομηχανία όπλων» την επόμενη δεκαετία
16:34
«Τα λόγια τους είναι σαν ήχος από κούφιο ντενεκέ» - «Πυρά» Ερντογάν κατά Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
16:23