ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Χάρισον Φορντ εισέρχεται στο σύμπαν της Marvel: Ποιο ρόλο θα παίξει και σε ποια ταινία

Ο Χάρισον Φορντ εισέρχεται στο σύμπαν της Marvel: Ποιο ρόλο θα παίξει και σε ποια ταινία
ΑP Photo

Η απώλεια του ηθοποιού Ουίλιαμ Χαρτ ήταν μεγάλη για τον κινηματογράφο, αλλά και για το MCU, το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, του οποίου ήταν μέρος, σεδόν εξαρχής.

Από το «The Incredible Hulk» το 2008 μέχρι και το «Black Widow» το 2021, ο Χαρτ έπαιζε το ρόλο του Στρατηγού Θάντιους «Thunderbolt» Ρος και με το θάνατό του τον περασμένο Μάρτιο, άφησε ένα τεράστιο κενό στο MCU.

Ένα κενό που η Marvel κατάφερε να καλύψει αριστουργηματικά, με ένα εξίσου τεράστιο όνομα.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες διέρρευσε η πληροφορία ότι ο Χάρισον Φορντ θα πάρει τον ρόλο του Χαρτ ως Στρατηγός Ρος, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε και επίσημα η Marvel, όπως αναφέρει άρθρο του Deadline.

Οι αρχικές πληροφορίες επέμεναν ότι η πρώτη εμφάνιση του Φορντ στο ρόλο θα γινόταν με την ταινία «Thunderbolts», η οποία θα έκανε την πρεμιέρα της στις 25 Ιουλίου 2024.

Τελικά η επίσημη ανακοίνωση λέει ότι ο Φορντ θα εμφανιστεί δίπλα στους Άντονι Μακί, Σίρα Χάας, Τιμ Μπλέικ Νέλσον και Καρλ Λάμπλι, στην ταινία «Captain America: New World Order».

Το «Captain America: A New Order», σε σκηνοθεσία του Τζούλιους Όνα, θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 3 μαΐου 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ