ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Maria»: Η Αντζελίνα Τζολί θα ερμηνεύσει τη Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν

«Maria»: Η Αντζελίνα Τζολί θα ερμηνεύσει τη Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν
ΑP Photo/ΑP Photo

Με τον απλό αλλά και πολύ περιγραφικό τίτλο «Maria», ο Πάμπλο Λαραΐν επικεντρώνεται με τη νέα του ταινία στις τελευταίες μέρες της ζωής της Μαρίας Κάλλας και η Αντζελίνα Τζολί που θα την ερμηνεύσει, ανοίηγει μια πόρτα για τα Όσκαρ.

Η ταινία του μετρ των βιογραφικών φιλμ («Neruda», «Jackie» και «Spencer»), θα ακολουθήσει «την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, κατά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970», σε σενάριο του σεναριογράφου του «Spencer», Στίβεν Νάιτ.

Η Τζολί δήλωσε: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση».

«Ο Πάμπλο Λαραΐν είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας Κάλλας μαζί του και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι απλά ένα όνειρο», συνέχισε η ηθοποιός.

Ο Πάμπλο Λαραΐν δήλωσε ότι «το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα Τζολί, μια εξαιρετικά γενναία και γεμάτη ανησυχίες ηθοποιό, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

H ταινία «Maria» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για να κάνει φυσικά πρεμιέρα σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ, οδεύοντας πιθανότατα προς τα Όσκαρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ