ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«In The Shadows Of Ukraine»: Οι Kalush Orchestra τραγουδούν με τους The Rasmus για την Ουκρανία

«In The Shadows Of Ukraine»: Οι Kalush Orchestra τραγουδούν με τους The Rasmus για την Ουκρανία
youtube

Οι Ουκρανοί Kalush Orchestra, νικητές της Eurovision 2022, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ροκ συγκρότημα από τη Φινλανδία, The Rasmus, οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό, και κυκλοφορούν μία νέα έκδοση της τεράστιας επιτυχίας «In The Shadows», μέσω της Panik Records/Sony Music.

Το τραγούδι πλέον ονομάζεται «In The Shadows Of Ukraine» και αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα των Ουκρανών προς το πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην χώρα τους, ενώ αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία για τους Kalush Orchestra μετά το «Stefania» που κέρδισε την Eurovision 2022.

Η κυκλοφορία θα συνοδευτεί από ένα ασπρόμαυρο video σε σκηνοθεσία του Λεονίντ Κολοσόφσκι, το οποίο αποτυπώνει την δύσκολη καθημερινότητα των Ουκρανών. Έχοντας κυρίως μια Ουκρανική καλλιτεχνική ομάδα, το clip δίνει την δυνατότητα στο κόσμο να δει τι παιρνούν καθημερινά οι Ουκρανοί στη χώρα τους.

Το τραγούδι των The Rasmus έγινε τεράστια επιτυχία στην Ουκρανία όταν πρωτοκυκλοφόρησε, συνεπώς όταν οι Kalush Orchestra συνάντησαν το συγκρότημα στο Τορίνο όπου έγινε ο διαγωνισμός, αμέσως απέκτησαν επαφή.

Ο frontman των Kalush Orchestra, Όλεγκ Πσιούκ είπε: «Πιθανότατα όλοι οι Ουκρανοί της γενιάς μου, καθώς και οι λίγο μεγαλύτεροι, γνωρίζουν το τραγούδι των The Rasmus πολύ καλά. Ήμουν μόλις 17 ετών όταν το άκουσα πρώτη φορά και από τότε το ακούω επανειλημμένα. Ποτέ μου δεν φανταζόμουν ότι θα γνωρίσω από κοντά τους The Rasmus, πόσο μάλλον ότι θα δημιουργούσαμε μια νέα έκδοση αυτού του τραγουδιού».

Ο Λάουρι Ιλόνεν, frontman των The Rasmus, είπε: «Λατρέψαμε με το πρώτο άκουσμα των ξεχωριστό ήχο των Kalush Orchestra - Ουκρανική folk, με φλάουτο και rap. Ήταν πραγματική έμπνευση να ακούς τέτοια αναγέννηση ενός τραγουδιού. Δυστυχώς οι στίχοι, είναι επίκαιροι με τα σημερινά συμβάντα στην Ουκρανία αλλά και όλο τον κόσμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ