ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκανδαλοθηρική εφημερίδα αμφισβητεί τον Κάρολο

Σκανδαλοθηρική εφημερίδα αμφισβητεί τον Κάρολο

Είναι μία από αυτές τις ημέρες που ο κίτρινος τύπος θέλει να σφάξει τις κυκλοφορίες και το πετυχαίνει

Το μόνο που χρειάζεται άλλωστε είναι κάποιοι μάγοι της ψηφιακής εικόνας, μερικοί συντάκτες για να βγάλουν τίτλο et voila, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Globe αμφισβητεί για μία ακόμη φορά τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η έκδοση γράφει ιστορία σε απίθανες επινοήσεις ειδήσεων που ανακυκλώνονται άκριτα γιατί το clickbait (η τέχνη του να παρασύρεις το αναγνωστικό κοινό σε κίτρινες, αναληθείς, ειδήσεις) καλά κρατεί. Για το Globe Magazine ο Κάρολος, πατέρας του Ουίλιαμ και του Χάρι, σύντροφο της Καμίλα, πρώην της Νταϊάνα Σπένσερ και πεθερός της Κέιτ Μίντλετον, έχει εραστή κατά πολύ μικρότερο.

“Aνείπωτο σοκ στο Μπάκινγχαμ”

“Iδού πώς ξεφτιλίζει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ” γράφει το έντυπο καθώς επισημαίνει ότι μετά την καταγγελτική για τη σεξουαλικότητα του Καρόλου “δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει κανένα θρόνο” –κάτι που όλοι γνωρίζουν ότι θα συμβεί όχι για το λόγο που βλέπετε στη φωτογραφία.

prince charles gay

Η εμμονή του Globe με τη μοναρχία κρατάει από παλιά. Στο παρελθόν το περιοδικό είχε υποστηρίξει ακόμη μια φορά ότι ο πρίγκιπας Κάρολος έχει τις ίδιες προτιμήσεις με τον Έλτον Τζον.

Τότε η Καμίλα είχε κάνει τις αποκαλύψεις δημιουργώντας ένα τυφώνα στο παλάτι όπου η Ελισάβετ Β’ ζει τα πάνδεινα προσπαθώντας να συνεφέρει τους έκλυτους απογόνους της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ