ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ξεκίνησε τα γυρίσματα του Trainspotting 2

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ξεκίνησε τα γυρίσματα του Trainspotting 2

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου, το original cast της ταινίας που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά, το Trainspotting του Ντάνι Μπόιλ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. 

Δύο ολόκληρες δεκαετίες μετά το πρώτο κεφάλαιο, ο Μπόιλ σκοπεύει να παρενοχλήσει ακόμη μια φορά το κινηματογραφικό κοινό μαζεύοντας δίπλα του για το πολυαναμενόμενο σίκουελ το original cast με τα γυρίσματα της επόμενης περιπέτειας να έχουν ξεκινήσει ήδη στη Σκωτία.

O Γιουαν ΜακΓκρέγκορ διάλεξε ξανά τη ζωή του (βλ. Choose Life) και επιστρέφει στη συνέχεια μιας από τις πλέον εμβληματικές βρετανικές ταινίες των 90s.

Με το Εδιμβούργο προσωρινή κατοικία του, ο ήρωας του λογοτεχνικού sequel του Trainspotting, Porno, επιστρέφει εκεί που ο συγγραφέας Ίρβιν Γουέλς τον τοποθέτησε αναζητώντας την κάθαρση που θα βγει στις αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου του 2017.

Μαζί του όλοι οι συνήθεις ύποπτοι Γιούεν Μπρένερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Ρόμπερτ Καρλάιλ.

Ο ΜακΓκρέγκορ κάνει comeback

Φωτογραφημένος για τη γερμανική έκδοση του GQ ο Βρετανός ηθοποιός μοιάζει να περνάει μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο καθώς περνάει και πίσω από την κάμερα σκηνοθετώντας την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου του Φίλιπ Ροθ, Aμερικανικό Ειδύλλιο.

Πρόσφατα ο παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ήβη Μαυράκη 45χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει και στο εξαιρετικά επιτυχημένο τηλεοπτικό Fargo ερμηνεύοντας τον διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Τέλος, ο ασίγαστος ΜακΓκρέγκορ υποδύεται και τον Χριστό αλλά και το Διάβολο στο κινηματογραφικό Last Days in the Desert.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ