ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποιος είναι ο πιο «σέξι» άντρας του 2022; Κατά το People, ο Κρις Έβανς

Ποιος είναι ο πιο «σέξι» άντρας του 2022; Κατά το People, ο Κρις Έβανς
O Στίβεν Κόλμπερτ αποκαλύπτει τις προτιμήσεις του κοινού, τον Κρις Έβανς δηλαδή youtube

Τον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς αποκάλυψε ο παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ στην εκπομπή του. Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη ότι οι αναγνώστες του περιοδικού People επέλεξαν τον ηθοποιό Κρις Έβανς.

Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής του «The Late Show with Stephen Colbert» ο οικοδεσπότης με αρκετή δόση χιούμορ έκανε την αποκάλυψη: «Φίλοι μου, όπως γνωρίζετε, βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας απόφασης που θα βάλει τη χώρα μας, τον κόσμο μας, σε μια νέα πορεία» είπε.

«Μιλάω φυσικά για το ποιος θα είναι ο πιο σέξι άνδρας του περιοδικού People για το 2022». Και πρόσθεσε: «Με μεγάλη ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη, είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι το περιοδικό People αποφάσισε να μου απονείμει την απίστευτη τιμή να ανακοινώσω τον πιο σέξι άνδρα στον κόσμο για δεύτερη συνεχή χρονιά».

Μετά από μια σύντομη αναδρομή στο περσινό σκετς, ο Κόλμπερτ είπε ότι φέτος «οι κριτές περιόρισαν τους υποψήφιους σε δύο μόνο» πριν αποκαλύψει ότι οι φιναλίστ ήταν ο Κρις Έβανς και ο Τζον Όλιβερ.

«Ο φετινός πιο σέξι άνδρας στον κόσμο είναι ο Κρις Έβανς!» είπε πριν οι κάμερες δείξουν τον συνυποψήφιό του, Όλιβερ να φωνάζει αστειευόμενος: «Επανακαταμέτρηση! Σταματήστε την κλοπή!».

Στην εκπομπή μίλησε και ένας άντρας που είχε πάρει τον τίτλο παλιότερα, ο Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2016 και με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην νέα του ταινία ο Κρις Έβανς.

Σε ένα προηχογραφημένο απόσπασμα από τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, ο Τζόνσον λέει: «Μόλις έμαθα τα καταπληκτικά νέα ότι ο καλός μου φίλος Κρις Έβανς μόλις ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή από το περιοδικό People. Ας πάμε να τον συγχαρούμε αμέσως».

Ο Κρις Έβανς μίλησε στο περιοδικό People, και αστειεύτηκε λέγοντας ότι περιμένει από τους φίλους του να τον κοροϊδέψουν. «Πραγματικά, ετοιμάζομαι για bullying», είπε προσθέτοντας ότι η μητέρα του θα χαρεί με την επιλογή του. «Η μαμά μου θα χαρεί πολύ» λέει ο Έβανς. «Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ