ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άλεκ Μπόλντουιν: Μηνύει μέλη της παραγωγής του Rust για το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Άλεκ Μπόλντουιν: Μηνύει μέλη της παραγωγής του Rust για το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς
ΑP Photo

Μήνυση κατέθεσε ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν σε τέσσερα μέλη της παραγωγής της ταινίας Rust, στα γυρίσματα της οποίας ο ίδιος πυροβόλησε και σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς.

Ο Μπάλντουιν μήνυσε τοη Χάνα Γκουτιέρεζ – Ριντ, τον Ντέιβ Χoλς, τη Σάρα Ζάκρι και τον Σεθ Κένεντι, επειδή δεν τήρησαν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας στο πλατό. «Αυτή η τραγωδία συνέβη επειδή πραγματικές σφαίρες παραδόθηκαν στο πλατό και με αυτές γέμισαν το όπλο», υποστηρίζει ο δικηγόρος του Μπόλντουιν, Λουκ Νίκας.

«Η Γκουτιέρεζ – Ριντ, απέτυχε να ελέγξει προσεκτικά τις σφαίρες ή το όπλο, ο Χολς απέτυχε να ελέγξει προσεκτικά το όπλο, αλλά ανακοίνωσε ότι το όπλο ήταν ασφαλές πριν το παραδώσει στον Μπόλντουιν, και η Ζάκρι δεν ενημέρωσε ότι η Γκουτιέρεζ – Ριντ ενεργούσε απερίσκεπτα εκτός του σετ και ήταν ένας κίνδυνος για την ασφάλεια των γύρω της», συνέχισε ο Νίκας.

Ο δικηγόρος του πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός «επιδιώκει να καθαρίσει το όνομά του» και να καταστήσει τους κατηγορούμενους «υπεύθυνους για τη συμπεριφορά τους».

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Μπόλντουιν κατηγορεί επίσης τον Κένεντι, ο οποίος προμήθευσε όλα τα όπλα της ταινίας, ότι αποθήκευσε με απρόσεκτο τρόπο τα πυρομαχικά.

Επικαλείται επίσης μια αναφορά του FBI που έδειξε ότι η Ζάκρι και η Γκουτιέρεζ – Ριντ, η ειδική επί των κινηματογραφικών αντικειμένων και η σιδηρουργός δεν παρακολουθούσαν τις πραγματικές σφαίρες που κυκλοφoρούσαν στο πλατό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ