ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Tζόνι Ντεπ για το απρόσμενο διαζύγιο του: «Να τελειώσει σύντομα»

O Tζόνι Ντεπ για το απρόσμενο διαζύγιο του: «Να τελειώσει σύντομα»

Αφού κατάθεσε αγωγή διαζυγίου μόλις 15 μήνες μετά το γάμο τους η Άμπερ Χερντ, περίμενε όπως και τα media την πρώτη επίσημη θέση του πρώην συντρόφου της.

Οι “ασυμβίβαστες διαφορές” του ζευγαριού δεν θα γεφυρωθούν και ο 52χρονος Ντεπ δεν σκοπεύει να δώσει ούτε ένα δολάριο από την φημολογούμενη περιουσία των 400 εκατομμυρίων δολαρίων που διαθέτει.

H 30χρονη Χέρντ που θέλησε να χωρίσει τον σταρ μόλις τρεις μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του από ανίατη ασθένεια διεκδικεί διατροφή αλλά ο Τζόνι Ντεπ δεν μοιάζει πρόθυμος να παραδοθεί.

Σήμερα ο ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του εκπροσώπου του μια δωρική ανακοίνωση.

“Δεδομένης της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και της πιο πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Tζόνι δεν θα αναλωθεί σε ψέματα, κουτσομπολιά, παραπληροφόρηση και φήμες για την προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι, η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα” αναφέρει σε ανακοίνωση του το περιβάλλον του Τζόνι Ντεπ.

O ίδιος δεν εμφανίστηκε καθόλου δυσαρεστημένος με όσα του συμβαίνουν στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στον Jimmy Kimmel και οι φήμες που θέλουν την Άμπερ Χέρντ να είναι το κόκκινο πανί της οικογένειας του Ντεπ, δεν επιβεβαιώνονται με το φιλικό περιβάλλον του να διαψεύδει τις "αντιμαχίες ανάμεσα στη μητέρα του Ντεπ, Μπέτι Σου Πάλμερ και τη δεύτερη νύφη της".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ