ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση
ΑP Photo

Η Κριστίνα Άπλγκειτ παραβρέθηκε σε τελετή που έγινε προς τιμήν της στο Hollywood Walk of Fame, πραγματοποιώντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση (σκλήρυνση κατά πλάκας) την άνοιξη του 2021.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός επρόκειτο να λάβει το αστέρι της στο Walk of Fame το 2020 αλλά η τελετή αναβλήθηκε τότε λόγω της πανδημίας.

Η ίδια το 2021, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση ενώ έκανε τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας του Netflix «Dead to Me».

Στην τελετή παραβρέθηκαν και οι συμπρωταγωνιστές της στο «Married… with Children», Katey Sagal και David Faustino. «Δεν είσαι μόνη. Είμαστε όλοι εδώ», της είπε η Sagal.

Η Άπλγκεϊτ ανέβηκε στο βάθρο με τη βοήθεια της Sagal, η οποία έμεινε δίπλα της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσε για την κόρη της, την οποία ευχαρίστησε για την στήριξή της στη μάχη της με την ασθένειά της.

«Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου», είπε η Άπλγκεϊτ. «Είσαι πολλά περισσότερα από όσα ξέρεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη και ενδιαφέρουσα. Είμαι ευλογημένη κάθε μέρα που ξυπνάω και σε πηγαίνω στο σχολείο. Σε ευχαριστώ που στάθηκες δίπλα μου σε όλο αυτό».

Αποκάλεσε τους θαυμαστές της που βρέθηκαν στην τελετή «υπέροχους» και πρόσθεσε, «Σε κάθε έναν από εσάς: Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Σε συνέντευξή της στο Variety ενόψει της τελετής του Walk of Fame, η Άπλγκεϊτ είπε ότι ότι για την ίδια ήταν πολύ δύσκολα τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν του «Dead to Me» καθώς έδινε τη δική της μάχη.

«Διαγνώστηκα ενώ εργαζόμουν. Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: «Παιδιά, έχω σκλήρυνση κατά πλάκας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ