ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντενίζ Ρίτσαρντς: Άγνωστος πυροβόλησε το αυτοκίνητό της όσο εκείνη ήταν μέσα

Ντενίζ Ρίτσαρντς: Άγνωστος πυροβόλησε το αυτοκίνητό της όσο εκείνη ήταν μέσα
ΑP Photo

Ένας οργισμένος οδηγός άνοιξε πυρ κατά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν η ηθοποιός Ντενίζ Ρίτσαρντς με το σύζυγό της.

Η Ρίτσαρντς και ο σύζυγός της, Άαρον Φάιπερς βρίσκονταν σε δρόμο του Λος Άντζελες. Ο Φάιπερς μετέφερε τη Ρίτσαρντς σε κινηματογραφικό στούντιο και καθώς είχε ελαττώσει ταχύτητα για να βρει σημείο να παρκάρει, ένας οδηγός από πίσω άρχισε να εκνευρίζεται.

Ο Φάιπερς άφησε τον οργισμένο οδηγό να περάσει, αλλά εκείνος δεν φάνηκε ικανοποιημένος, αφού συνέχισε να φωνάζει και στη συνέχεια έβγαλε όπλο και πυροβόλησε το όχημά τους, στην πίσω πλευρά, από τη μεριά του οδηγού.

Η ιστοσελίδα TMZ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία στην οποία φαίνεται μια τρύπα από σφαίρα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η Ρίτσαρντς και ο σύζυγός της.

Στο περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά, σύμφωνα με το TMZ, η Ρίτσαρντς ήταν πολύ σοκαρισμένη και έκλαιγε με λυγμούς όταν εμφανίστηκε στο στούντιο για τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της, «Angels Fallen: Warriors of Peace».

Όταν ήταν έτοιμη να φύγει από το στούντιο, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν στα γυρίσματα, τη συνόδευσε ως τον αυτοκινητόδρομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε η αστυνομία μετά το περιστατικό, αλλά δεν έγινε γνωστό αν το ζευγάρι έκανε μήνυση ή αν υπάρχει κάποιος ύποπτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ