ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα επαναλάβει το ρόλο του Στιβ ΜακΚουίν στο «Bullitt» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα επαναλάβει το ρόλο του Στιβ ΜακΚουίν στο «Bullitt» του Στίβεν Σπίλμπεργκ
AP Photo

Μερικοί ρόλοι έχουν ταυτιστεί με τους ηθοποιούς που τους ερμήνευσαν. Ο Φρανκ Μπούλιτ είναι ένας από αυτούς. Πόσο θα μπορέσει να ξεπεράσει ο Μπράντλεϊ Κούπερ τον αξέχαστο Στιβ ΜακΚουίν;

Η νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Fabelmans» θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στις αίθουσες οδεύοντας προς τα Όσκαρ. Ο ίδιος ο Σπίλμπεργκ ήδη ετοιμάζει την επόμενή του ταινία.

Ξέρουμε ήδη ότι θα συνεργαστεί ξανά με το στούντιο της Warner για τη νέα κινηματογραφική εκδοχή του θρυλικού «Bullitt», την ιστορία του εμβληματικού ντεντέκτιβ του Σαν Φρανσίσκο Φρανκ Μπούλιτ, τον οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Στιβ ΜακΚούιν.

Σύμφωνα με το Deadline, φαίνεται ότι ο Σπίλμπεργκ βρήκε τον πρωταγωνιστή του στο πρόσωπο του Μπράντλεϊ Κούπερ. Ο Κούπερ, ο οποίος αυτόν τον καιρό ετοιμάζει τη νέα του ταινία, «Maestro», όχι μόνο θα αναβιώσει τον εμβληματικό αυτό ρόλο στη μεγάλη οθόνη, αλλά θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Σπίλμπεργκ και την Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ.

Η ταινία δεν θα είναι ακριβώς ριμέικ της ταινίας του 1968 «Bullit» αλλά θα είναι μια νέα ταινία σε σενάριο του Τζον Σίνγκερ, με τον οποίο ο Σπίλμπεργκ είχε συνεργαστεί ξανά στην ταινία «The Post».

Το «Bullitt» είναι γνωστό για ένα από τα πιο εμβληματικά κυνηγητά αυτοκινήτων στην κινηματογραφική ιστορία. Και όλοι αναρωτιούνται αν ο Σπίλμπεργκ θα χρησιμοποιήσει ξανά σταντ οδηγούς ή θα επιλέξει τα ψηφιακά εφέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ